×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Извънредният труд води до депресияВ периода на икономическа криза много хора започват втора, а понякога и трета работа. Това може да помогне на портфейла ви да набъбне, но ще ви изложи на сериозен здравен риск.
Хората, които редовно работят извънредно  (повече от 8 часа дневно) са два пъти по-застрашени от депресия. Мнението е на британски психиатри, публикували проучването си наскоро. Те изследвали 2000 доброволци на различна възраст и с приблизително еднакъв социален и здравен статус. Участниците споделили по колко часа дневно работят и какво е душевното им състояние. Резултатите били категорични – хората, които остават в офиса повече от 8 часа са изложени на 2.5 пъти по-голям риск от депресия.  Подобно паралелно изследване било направено и в Канада. Оказало се, че работата на смени (най-вече нощни) сериозно вреди върху здравословното състояние на служителите. Те са подложени на силен стрес и по-често се оплакват от  емоционални неразположения. Лекарите са категорични, че при много дълъг работен ден организмът не се възстановява пълноценно и това влияе и на психиката. „Дори да работите прекалено, може да избегнете депресията или нервното напрежение като се храните здравословно, спите достатъчно, спортувате и си намерите хоби. Тези дейности намаляват стреса и неутрализират негативните последици от извънредния труд”, се казва в доклада на американските изследователи.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Антистрес био квартет 15 ml, релаксираща комбинация с бързо действие

Calmeral, 600 mg

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Мелатонин 5 mg, за регулиране на съня

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.