×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
*”Истинска възраст” е възрастта на тялото според здравословното му състояние.

Тук са посочени някои неочаквани фактори, влияещи върху истинската възраст и научното им обяснение

Диабетът не е изненадващ фактор, но може да се изненадате как фактът до колко добре контролирате диабета си повлиява на истинската Ви възраст. В сравнение с добре контролираният диабет, неконтролираният повишава поне 3 пъти риска от заболяване на сърцето. Но по-изненадващо е, че положението е подобно и при твърде контролираният диабет. Според изследване, хората с риск от сърдечно заболяване са по-застрашени от сърдечен удар, ако кръвната им захар е много ниска, в сравнение със средното ниво за диабетиците. Поради тази причина много експерти отричат лекарствата за хората с диабет на средна възраст и над нея, тъй като те обикноено имат ниска кръвна захар.

Честите падания показват наличие на проблеми: Вероятно защото от медицинска гледна точка засягат баланса, координацията и мускулната сила. Паданията вкъщи са опасен показател - спъването в коренищата на дърво, докато сте на разходка, не се брои.

Алкохолът полезен ли е или е вреден? И двете. Хората, които пият малко –ч аша на ден (най-много две) за мъжете и половин чаша (най-много една) за жените - се асоцират с понижен сърдечен риск и по-дълъг живот. Все пак не е ясно дали алкохолът оказва тези положителни ползи. Хората, които пият умерено, имат много по-здравословни навици: пушат по-малко, движат се повече и имат пълноценни социални връзки. Списъкът не свършва дотук. Като пресметнем всичко дотук, все още смятаме, че умерената консумация на алкохол има слаб ефект върху истинската възраст. Но е абсолютно сигурно и неоспоримо, че прекалената консумация на алкохол е много вредна и според истинската си възраст ще сте далеч по-стари. При високи нива на алкохола, рискът от случайна смърт, рак и други видове смърт нараства значително. В такъв случай намаляването или спирането на алкохола е начин да се подмладите.

Аспиринът оказва многобройни ефекти - някои добри, някои лоши. Намалява риска от сърдечно заболяване (особено при мъжете) и инсулт (особено при жените). Аспиринът увеличава риска от кървене от стомаха. Намалява риска от много видове рак. За да се определи дали за Вас аспиринът е препоръчителен или не, се вземат впредвид възрастта, пола и риска от сърдечно заболяване или инсулт. Винаги се консултирайте с лекар относно започване или спиране на приема на мощно лекарство като аспирин. Да, то наистина е мощно!

Последният фактор е сексът. Въпреки че ефектът не е толкова голям, колкото си мислехме преди време, има очевидни доказателства, че сексуалната активност намалява риска от рак на простата при мъжете. Факт е, че колкото повече секс правите, толкова по-добре (все пак до известна граница). Жените с чести оргазми по време на секс понижават риска от сърдечно заболяване, рак, случайна смърт и други видове смърт, в сравнение жените с по-малко оргазми.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.