×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Изследвайте безплатно сърцетоНа 7 април 2012 г. (събота) от 10:00 до 15:00 часа в парка „Заимов” в София ще се проведе безплатна скринингова акция за наличие на сърдечносъдови рискови фактори. Скринингът е част от кампанията „Пази сърцето си!” и ще отбележи Световния ден на здравето, като акцентира върху значението на навременната профилактика и ранното лечение на този тип заболявания. Инициативата се организира от Асоциация „Сърце”, Национална пациентска организация и Дружеството на кардиолозите в България.
На всички желаещи ще им бъде измерено артериалното налягане и ще получат информация за безплатните профилактични прегледи, които ежегодно всеки един от нас на възраст над 18 години може да направи при своя личен лекар. Хората с висок сърдечносъдов риск ще бъдат насочвани към допълнителна консултация и преглед при специалисти кардиолози.
През април, в рамките на кампанията „Пази сърцето си!” ще бъдат проведени редица скринингови акции в най-големите български градове – София, Пловдив и Варна. Те ще преминат под надслов „Бъди отговорен пациент!” и ще поставят акцент на личната отговорност на всеки към собственото си здраве.

Ревита Ви препоръчва

Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол

Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система

Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система

Куркума и мащерка 235 mg, понижава холестерола

Канела, 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.