×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Рейши билкаГъбите рейши се използват за лечението на множество болести в далечния изток от повече от 2 хиляди години. Те са особено популярни в родината им – Китай, където са придобили названието „гъби на безсмъртието“ поради невероятните си лечебни качества. И наистина, продължителният прием на гъбата рейши е свързан с намаляване на кръвното налягане, подобряване на мозъчната дейност, приток на енергия, намаляване на теглото и много други. Гъбата се характеризира с червената си, подобна на бъбрек шапчица и своята твърда, жилава структура.

Различни изследвания доказват ефективността на гъбата рейши в борбата с рак и диабет.

Според д-р Джоан Лау и д-р Санда Золж, изследователи в университета Белармин, гъбата рейши съдържа важни полизахариди и сапонини, които намаляват клетъчната пролиферация при рак на белите дробове. Учените са установили, че този ефект се дължи на апоптозата (клетъчна смърт), причинена от активните съставки на гъбата. Те стигнали до извода, че подробното биохимично изследване на този древен лек може да даде обещаващи резултати при лечението на рак на белите дробове.

Д-р Теов Сан Су от технологичния институт МАРА в Малайзия решил да проучи въздействието на гъбата рейши върху различни заболявания. Той провел клинични изследвания, които били свързани с приема на екстракт от рейши на равни интервали. Д-р Су открил, че екстрактът не само укрепва имунната система, но и може да намали вредните странични ефекти от лъчетерапията и химиотерапията. Д-р Су признава, че резултатите зависят от вида рак и сериозността на заболяването. Той препоръчва за лечение на рак да се приемат по 500 мг екстракт на капсули, 3 пъти дневно.

Според учените от Института по съдова медицина към Китайския университет в Хонг Конг, гъбата рейши намалява нивата на кръвна захар при лабораторните животни. По време на своето проучване, публикувано през месец май 2009 година в списание Фитомедицина, те давали на мишки екстракт от рейши в продължение на 1 месец. Това намалило нивата на глюкоза в кръвта само за една седмица. Според учените гъбата инхибира ензима, който се използва от черния дроб за производство на глюкоза.

Изследване на Департамента по фармакология към Пекинския университет, публикувано през 2006 година в списание Азиатски изследвания на природните продукти, разглежда въздействието на гъбата рейши при диабет. След 8-седмичен опитен период, диабетиците имали значително намалени стойности на бъбречен стрес, както и намалено ниво на триглицериди и кръвна захар. Учените стигнали до заключението, че тази гъба може да предотврати или спре развитието на усложнения при болните от диабет.

За разлика от други лечебни гъби, които могат да бъдат приемани в сготвено състояние, гъбата рейши има твърда структура и е трудно смилаема в стомаха. Следователно, ако решите да приемате гъбата като лечебно средство, най-добре е да използвате екстракт от рейши.

Вижте всички продукти с Медицински гъби.

Прочетете още за Рейши:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.