×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Инфарк и инсулт дебнат българитеНад 70% от българите са с повишен риск да развият сърдечносъдово заболяване. Това показва изследване на Асоциация „Сърце”.  Резултатите от проведените скринингови акции за сърдечносъдов риск сочат, че повече от половината от анкетираните имат повишено кръвно налягане, а всеки трети споделя, че не следи нивата на холестерола си.
Изследването бе част от кампанията „Пази сърцето си!”. Тя премина под надслов „Бъди отговорен пациент!”, като стартира на 7 април с отбелязването на Световния ден на здравето и продължи до средата на месец май. В този период бяха проведени 5 скринингови акции в големите български градове, на територията на административната сграда на Столична Община и на изложението Булдентал/Булмедика. По време на тези акции желаещите бяха изследвани за наличие на рискови фактори и фамилна обремененост, като им беше измервано и артериалното налягане.
Високото кръвно налягане и високият холестерол са едни от основните предпоставки за инфаркт и инсулт, алармират специалистите. България е първа в ЕС по смърт от сърдечен удар. След нас се нареждат Румъния, Литва, Естония, Словакия и Унгария.

Ревита Ви препоръчва за здраво сърце

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Канела, 400 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.