×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Истинските мъже приемат добавкиИзследване, проведено с над 2000 мъже показва, че 52% от мъжете посещават лекар само когато е крайно необходимо, а 63% заявяват, че острата продължителна болка е критичната точка за посещение при лекар. Междувременно, производителите на естествени добавки твърдят, че мъжете търсят естествени алтернативи за добро здраве. Мъжете все по-често търсят продукти за подмладяване, за подобряване на общото здраве, както и природни алтернативи на обикновените лекарства.

Има мъже, които не искат да пият нищо, те всъщност са проактивният тип. Все повече мъже се опитват да вземат здравето си в свои ръце. Ако намерят добре направен продукт и усетят разликата, тогава те са по-склонни да опитат и други продукти. Тогава стават по-добре информирани. Жените се интересуват повече какви са съставките в даден продукт, докато мъжете се вълнуват от ефекта му.

Продуктите, които мъжете приемат най-често, са мултивитамините. Все по- често те започват да търсят продукти за специфични нужди – здравето на сърцето, ставите, червата и черния дроб.  Едни от най-често търсените добавки са за доброто здраве на простатата, за сексуалното здраве, за отслабване. Мъжете са по-често засегнати от диабет и заболявания на сърдечносъдовата система, в сравнение с жените, и по тази причина все по-често търсят природни алтернативи за превенцията и лечението им.

На мъжете им харесва да имат избор във формата, под която им се предоставя даден продукт. Освен стандартните капсули и таблетки, много популярни стават и прахчетата, дъвчащите бонбони и течните форми.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.