×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Студията по йога постоянно се умножават. Вече може да намерите подходящо място, където да практикувате източното учение дори в собствения си бЙога лекува главоболиетолок или до къщата си. Дали обаче йога има положително влияние върху здравето или е просто поредната модна вълна? Американско проучване, публикувано в списание за алтернативна медицина, сочи, че комбинацията от йогийски и дихателни упражнения плюс релаксация може да намали честотата и силата на болките при мигрена. Причината е, че болките в главата често се причиняват от силно пренапрягане в мускулите, най-вече на врата. Различните йогийски упражнения облекчават напрежението и премахват неприятните усещания. Специалистите са категорични, че упражненията са много подходящи за хора, които седят по цял ден пред компютърния екран в една и съща поза. Често те усещат силно напрежение във врата и болка в главата.
Резултатите от предишни изследвания показват, че йога упражненията облекчават различни форми на болка - от хронични болки в гърба до болки в ставите и артрит.
Специалистите смятат че йогийските пози и дихателните техники успокояват нервната система.

Срещу главоболие Ревита Ви препоръчва

Бяла върба (кора), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Глог (плод) 510 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.