×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво издават ноктите ви?Знаете ли, че видът на ноктите ви могат да покажат от какво боледувате, от какви витамини и минерали се нуждае вашият организъм, как и къде работите и живеете? Малка бяла точица тук, забелване там... Много хора не обръщат внимание на ноктите си, но те са истинско огледало на здравето. Разкрийте тайната на ноктите си и може да подобрите значително здравословното си състояние.

Бледи нокти
Бледите или бели нокти обикновено се появяват с напредването на възрастта. Те обаче могат да са белег и на сериозно заболяване като:

Анемия
Чернодробни проблеми
Недохранване

Бели нокти
Ако ноктите ви са бели, но имат тъмно оцветени ръбове, това може да е сигнал за заболяване на черния дроб като хепатит например.

Жълти нокти
Една от най-честите причини ноктите ви да пожълтеят е появата на гъбички. Ако не вземете мерки навреме, положението може да се влоши и ноктите се удебелят и стават ронливи. Понякога този цвят на ноктите може да е симптом за по-сериозен здравословен проблем като заболяване на щитовидната жлеза или псориазис.

Синкави нокти
Посинелите нокти означават, че тялото не получава достатъчно количество кислород. Това може да е сигнал за белодробна инфекция като пневмония.

Набраздени нокти
Погледнете добре ноктите си, в случай че повърхността им е набраздена това може да е признак за псориазис или възпалителен артрит. Псориазисът е кожно заболяване, което в малък процент от случаите започва с промяна в структурата на ноктите.

Нацепени нокти
Чупливите нокти са симптом за заболяване на щитовидната жлеза. Ако пък забележите, че те се напукват и същевременно придобиват жълтеникав цвят, това говори за гъбична инфекция.

Тъмна линии под ноктите
Забележите ли тъмна линия под ноктите, не я пренебрегвайте с лека ръка. Понякога макар и рядко този вид линии се дължат на меланома – един от най-опасните видове рак на кожата.

Нагризаните нокти
Ако гризете ноктите си, много хора ще ви кажат да се откажете от този навик. Има случаи обаче, когато този навик е признак на постоянно безпокойство и страх. Добре е да вземете мерки навреме като приемате леки природни успокоителни като жълт кантарион или мента.

Как да се погрижим за ноктите си?
Хубавите и добре изглеждащи нокти изискват ежедневни грижи. Не само дамите трябва да обръщат внимание как изглеждат ръцете им, но и господата. Добре е да посещавате внимателно избран салон за маникюр или сами да почиствате кожичките и да режете ноктите си. Мажете ги с мазен крем, а през зимата слагайте ръцете си в памучни ръкавици през ден поне за един час. Вътрешната грижа също е от значение. Приемайте желязо и витамин F, които подхранват ноктите и заздравяват тяхната структура. Антиоксидантите като Витамин Е и  D също са от значение.

Ревита Ви препоръчва
Мента (лист), 400 mg
Жълт кантарион, 420 mg
Алайв мултивитамин, 1g
Коноп & протеин & фибри, 454 g
Репейно масло - Репей (корен), 540 mg
Коса & кожа, 600 mg
Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК и Витамин F
Ленено масло, 474 ml и Витамин F
Ленено масло, 474 ml Супер лигнан и витамин F

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.