×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво не знаете за менопауза? Усещате, че тялото ви се променя. Може би скоро ще се сблъскате с „проблема менопауза”, която повечето жени приемат с тъга и притеснение. Горещи вълни, нощно изпотяване, промени в настроението, липса на желание за секс... това са само част от симптомите на менопаузата. Знаете ли обаче всичко за тази неизбежна промяна? Предлагаме ви отговори на някои често задавани въпроси...


Вярно ли е, че ще навляза в менопаузата по същото време, както майка си?
Ако при майка ви менопаузата е настъпила на 52 години, най-вероятно и при вас тази промяна ще се прояви горе-долу по същото време. Разбира се, това не е точна наука и не може да се предвиди как ще реагира тялото ви на хормоналните промени.


Ако първият ми мензес е дошъл много късно, значи ли това, че и менопаузата ще се отложи с няколко години?
Проучване на холандски учени, в което са участвали близо 4000 жени показва, че няма никаква връзка между началото на менструацията и това на менопаузата.


Ще имам ли проблеми с кожата?
Акнето е присъщо за периода на пубертета, а не на менопаузата. На този етап от живота на жената естрогенът намалява и това прави кожата по-суха и чувствителна. Ето защо дамите в менопауза се нуждаят от овлажняващи кремове, както и от прием на витамини, минерали и хранителни добавки, които ще подпомогнат за регенерацията на епидермиса и лигавиците.


Ще ме болят ли гърдите?
При много жени предменструалният синдром се характеризира с болки и напрежение в гърдите. Тези неприятни усещания изчезват в менопаузата, защото нивото на естроген намалява значително. Все пак ако се подложите на хормонална терапия, чувствителността на гърдите ви ще се върне.


Има ли тест, с който да се определи кога ще настъпи менопаузата?
Все още няма напълно точен тест, с който може да се предвиди кога ще настъпи менопаузата. Нивата на хормоните постоянно се променят.


Мога ли да забременея в този период?
Напълно е възможно. Лекарите смятат, че менопаузата е настъпила едва след 1 година без нито един мензес. През това време има шанс да забременеете.


Оралните контрацептиви могат ли да забавят настъпването на менопаузата?
Контрацептивите не могат да отложат настъпването на менопаузата. Някои жени обаче се объркват, защото „Хапчето” често потиска типичните симптоми като горещи вълни и нощно изпотяване.


Ревита Ви препоръчва

Соя изофлавони, 500 mg

Brilliant Look /Брилиант Лук/, 450 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Мега ЕФА бленд, 1 350 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Корал калций, 805 mg

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Детелина (цвят), 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Див ям/ Сладък картоф (корен), 425 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Пореч масло, 1 300 mg

Иглика масло, 1 300 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.