×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво разкриват ръцете за вашето здраве?Организмът винаги ни изпраща сигнали, когото нещо не е наред със здравето – ако сме настинали вдигаме температура, ако сме алергични – кихаме и кашляме... Има обаче части на тялото, на които не обръщаме внимание и пренебрегваме сигналите, които изпращат. Знаете ли, че дължината на пръстите, състоянието на ноктите и дори сянката на дланите ще ви помогнат да разберете дали сте напълно здрави или няма някакъв проблем, върху който трябва да се съсредоточите. Вижте тези малки подробности за ръцете и вземете мерки навреме!

Подути пръсти
Какво означават те: Всички знаем, че ако хапнете прекалено солено или сте преди мензис цялото ви тяло се подува. Има и друго обяснение – хипотиреоидизъм или патологично състояние, което се дължи на трайно понижена до липсваща функция на щитовидната жлеза. Проблемите с щитовидната жлеза могат да са причина за забавен метаболизъм, напълняване и задържане на вода. Другите симптоми са умора, ниско либидо и дори сърдечна недостатъчност. Обикновен кръвен тест ще покаже дали имате проблем с щитовидната жлеза или не.

Червени длани
Какво означават те: Зачервяването, сърбежа или паренето по дланите могат да са симптом на екзема или друго хронично кожно заболяване. За да избегнете повече дразнение, избягвайте контакт с химическите вещества, които се намират в почистващите препарати или в козметиката. Има и случаи, при които червените длани са в резултат от алергия към никела на бижутата или от латексовите ръкавици. Тези алергии в повечето случаи са много досадни и упорити. Добро е да знаете, че бъдещите майки могат да очакват зачервяване по дланите без да се притесняват за алергия или кожна екзема. Причината е, че през 9-те месеца се увеличава притока на кръв в цялото тяло.

Бледи нокти
Какво означават те: Ноктите трябва да се бели, когато ги натиснете и след това да станат отново розови. Ако след натиск ноктите останат бели за минута или две, това може да е признак за анемия. Недостигът на желязо често е причина за умора или дори проблеми със сърцето. За да избегнете анемията, хапвайте повече храни, богати на желязо (спанак, бобови растения или ядки) и вземайте хранителни добавки.

Посинели пръсти
Какво означават те: В случай, че пръстите ви често посиняват и изтръпват, помислете дали не страдате от заболяване, наречено болестта на Рейно. То се характеризира с нарушаване в регулацията на кръвоснабдяването в крайните части на ръцете. При него се наблюдава временен спазъм на кръвоносните съдове. Резултатът е сини и изтръпнали пръсти. Ако пръстите ви са изтръпнали повече от час, незабавно потърсете лекар. За да се справите с този проблем в бъдеще, забравете за цигарите, алкохола и редовно посещавайте фитнес залата.


Обезцветени нокти
Какво означават те: В повечето случаи обезцветените нокти са причинени от гъбички, но могат и да са сигнал за диабет. Посетете лекаря си, които да провери дали всичко с кръвната ви захар е наред. Ако страдате от диабет, той ще определи най-правилното лечение. Гъбичките в повечето случаи се лекуват със специални гелове. Ако пък ноктите ви са загубили естествения си цвят, защото често ги лакирате, продукти за избелване на зъбите ще ви помогнат.

Ревита Ви препоръчва срещу анемия

Коприва (лист), 435 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 мg

Червено цвекло (корен), 500 mg

 

Ревита Ви препоръчва срещу болестта на Рейно

Мега – ДХК, 1000 mg

Иглика масло, 1300 mg

Гинко, 460 mg

Инозитол (витамин B8), 500 mg

Крил масло, 500 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Коензим Q10, 30mg

Коензим Q10, 50 mg

Коензим Q10, 100 mg

Л-карнитин, 500 mg

 

Ревита Ви препоръчва срещу диабет

Блад шугар, 378 mg

Канела, 400mg

Алфа-липоева киселина, 360 mg;

Хром, 200 mcg;

GTF Хром, 200 mcg

Витамин С – АЛАЙВ, 500 mg

Витамин С – Биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Гимнема, 310 mg

Алое Вера (сок от цели листа), 1000 ml

Корейски женшен (корен), 560 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.