×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Какво трябва да знаете за „Хапчето”?Все повече хора осъзнават необходимостта да вземат мултивитамини и хранителни добавки и каква е ползата от тях. Забързаният начин на живот, нездравословното хранене, стресът – всички тези предпоставки не позволяват на човек да приема необходимите за организма му вещества. Предлагаме ви малко интересна информация за „хапчето”, за да може да направите най-правилния избор, когато отидете в аптеката или дрогерията.

Мултивитамини за всички
Кои са те? Без съмнение повечето от тях са истинско хапче-чудо. Те предлагат почти 100% от препоръчителния дневен прием на най-важните витамини, минерали и хранителни вещества, от които човек се нуждае. Тези таблетки обикновено са комбинация от витамините A, C, D, E, В-комплекс и фолиева киселина . Предимството им е, че са съчетани в едно хапче, което може да се приема сутрин. Препоръчително е да избирате мултивитамини, които включват и минерали – като желязо, калций и магнезий. В някои таблетки обаче отделните минерали (като калция, например) не са в достатъчно количество. Ето защо най-добре вземете и допълнително минерални добавки. Важно е да се консултирате с вашия личен лекар преди да започнете приемането на каквито и да било хапчета.


Хранителни добавки
Кои са те? При тях се съчетават витамини, минерали и най-важните хранителни съставки от различни плодове, зеленчуци и гъби. По този начин мултимитамините са допълнително обогатени и човек може да приема основните хранителни вещества (като смес от магданоз, чесън, червена боровинка, ягода и др. в Alive) Предимството на тези таблетки е по-малката опасност от стомашно неразположение. При комбинацията от витамини със смеси от плодове и зеленчуци почти не се наблюдават стомашни проблеми. Освен това те се усвояват много по-лесно. Разбира се, трябва да се знае, че въпреки името тези таблетки не са заместител на рационалното хранене.

„Женски” витамини
Кои са те? „Дамските” витамини съдържат по-големи количества вещества, от които много жени се нуждаят. Те са по-богати на фолиева киселина, калций, магнезий и желязо. Тъй като желязото често дразни стомаха, най-добре е да го приемате по време на хранене. Добре е да знаете, че жените на 20 или на 50 години се нуждаят от различни витамини. Така например, по-възрастните дами трябва да поемат добавки, в които има много витамини C и E и калций, а по-малко желязо. Препоръчително е младите да наблегнат на фолиевата киселина.


Мултивитамини за всеки случай
Кои са те? Отделни състояния и заболявания изискват да приемете строго специфични мултивитамини. Така бъдещите майки трябва да вземат повече фолиева киселина, а дамите в менопауза – калций. Вече съществуват формули, подходящи за почти всички болести (сърдечно-съдови, нервни, очни... и т.н.). Все пак някои таблетки не могат да се съчетават с всички лекарства и затова поговорете с лекаря си преди да започнете прием на каквито и да било витамини.

Ревита Ви препоръчва

Билки и растителни екстракти

Витамини (19)

Диетични добавки (4)

Есенциални мастни киселини (16)

Минерали (12)

Пробиотици (2)

Продуктови формули (42)

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.