×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Как да запазим психичното си здраве?Темата за когнитивното (психичното) здраве започва да добива все по-голяма популярност през последните години както у нас, така и по света.

Стресът е основният фактор, който заплашва когнитивното здраве. Последните изследвания и съвременните статистически данни сочат, че броят на хората, които страдат от тревожни и панически разстройства непрекъснато нараства. Тежките дегенеративни заболявания, като например болестта на Алцхаймер, както и проблемите със съня също са доста разпространени. Според редица учени и специалисти в областта, за всичко това е отговорен именно стресът.

В тази връзка, едно от най-големите предизвикателства пред съвременната наука е насочено към най-„загадъчния” орган в човешкото тяло – мозъка, чиито механизъм на действие все още не е напълно разучен, въпреки всички постижения на науката.

Мозъкът контролира както настроението, така и и разнообразни състояния, като например тези на съня, концентрацията или фокуса или пък на безпокойството, страха, тревожността и др.

Откриването на формули, които да се справят с тези специфични условия, е от изключително значение за когнитивното здраве.

Огромен интерес в това отношение предизвикват хранителните добавки в подкрепа на мозъчната дейност и нервната система.

Индустрията на хранителните добавки постига огромни успехи в тази област. На широкия пазар могат да се открият разнообразни формули в подкрепа на нервните клетки, мозъчното възстановяване, подобряването на краткосрочната и дългосрочната памет, облекчаването на тревожността и фобията, и други с доказани положителен ефект и висока безопасност.

Стресът е твърде общо понятие, с което сме свикнали да идентифицираме редица специфични състояния и техните симптоми. Прекомерният стрес нарушава функциите на вегетативната регулираща система, следствие на което може да се стигне и до физически оплаквания, като например главоболие, болки в кръста и гърба, кожни, храносмилателни или сърдечносъдови смущения, гинекологични нарушения и др.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.