×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Как да прелъстим мъжа на живота сиВсяка жена има в представите си идеал за перфектния мъж. Той кара краката ви да се подкосяват и събира погледите на всички жени... Какво бихте направили, ако можете да имате мъжа на мечтите си и то без особени усилия, а само с няколко прости съвета, които определено ще го накарат да си изгуби ума по вас? Ето ги и тях:

Бъдете привлекателна!

Ако един мъж е красив, то той не би харесал неподдържана жена. Не е нужно да сте с фигурата на супермодел, за да привличате погледите на мъжете. Важно е да се чувствате така, сякаш можете да имате всеки, когото пожелаете. Сложете дънки и удобен топ, обуйте чифт токчета, добавете един или два аксесоара към всичко и.. готово! Несъмнено самочувствието ви е вдигнато и се чувствате желана и красива.

Събудете интереса му с личността си!

Трябва да сте самоуверена и усмихната, за да спечелите симпатиите на един мъж. Покажете себе си! Бъдете очарователна, не се срамувайте от това, което сте, защото точно със страната си, която никоя друга жена не притежава, ще го накарате да се чуди откъде е намерил толкова интересна и неприкрита личност.

Не показвайте прекалено много заинтересованост!

Ако мъжът е красив, той е свикнал да получава много и неприкрито внимание от срещуположния пол. Не го гледайте с премрежен поглед и не се опитвайте да се смеете на всяка негова шега. В противен случай той ще гледа на вас като на една от многото, а ние целим точно обратното. Игнорирайте го,  правете се, че не сте особено впечатлена и той ще тича след вас като вярно кученце.

Бъдете равнодушна!

Не се дръжте нито прекалено студено, нито прекалено мило с  „набелязаната жертва“. Обръщайте повече внимание на най-добрия му приятел. Ефектът ще бъде мигновен - той вече наблюдава движенията ви и търси начин да ви впечатли. Дори и да се опитва да задържи вниманието ви, накарайте го да се поизпоти малко. Този път ролите са сменени.

Научете го да ви уважава!

Всички знаем, че едно от най-важните неща в социалните взаимоотношения е уважението към хората. Е, в този случай просто накарайте един мъж да ви уважава. Вероятно жените около него непрестанно му повтарят колко е невероятен, прекрасен и интелигентен. Вие правете обратното - пошегувайте се, закачете го за нещо, което знаете, че ще събуди интереса му. Не позволявайте да се разбере колко много го харесвате всъщност.

И не забравяйте! ... Най-лесният начин да привлечете един мъж е...  с усмивката си! :)

Ревита Ви препоръчва:

Копър (семена), 480 mg

Мака (корен), 525 mg

Годжи бери, 500 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Корейски женшен, 56о mg

Сибирски женшен (корен), 410 mg

Женшен бразилски/ Сума (корен), 500 mg

Гинко, 460 mg

Златен корен, 250 mg

Коментари (2)

    • ддддддд
    • 2012-04-01 00:18:11
    ''ще тича след вас като вярно кученце''...един мъж никога не тича като кученце
    • emanuela raeva
    • 2014-09-14 16:07:38
    dobrra stranica dano da mu vzema pogleda

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.