×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Канелата отстранява целулитаНово изследване показва, че канелата ефикасно отстранява целулита. Дерматолози от Гренобъл са изследвали повече от година 80 представителки на нежния пол, които искали да преодолеят проблема с портокаловата кожа Половината от участничките били подложени на козметична терапия включваща и антицелулитни масажи в проблемните зони на тялото.

Проблемните участъци на другата половина били обработвани с масло от канела. Резултатите в края на изследването показали, че на втората група участнички целулитът е бил намалял средно с 60 на сто, което е било много повече в сравнение с първата група. Екстракт от канела също така помага и в бързото възстановяване на нови клетки. Оказва се, че канелата отстранява целулита. Сухата кора на растението съдържа антиоксиданти, които помагат и в борбата срещу диабета и сърдечните заболявания. При седем от представителките на нежния пол, които били третирани с екстракт от канела, лекарите забелязали и намаляване на килограмите, стреса и, особено важното - нормализиране на обмяната на веществата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.