×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кафето намалява риска от рака на кожатаВсекидневната чаша кафе, която пиете сутрин прави много повече от това да ви даде енергия и жизненост. Именно кафето може да ви предпази от рак на кожата. Това се твърди в проучване, публикувано в бюлетина на Националната академия на науките в САЩ. Според тестовете кофеинът е ефективно оръжие в борбата срещу смъртоносния тумор. Оказва се, че топлата напитка убива увредените клетки, които иначе биха могли да се превърнат в тумори.
Учените експериментирали с мишки, които били положени на облъчване с вредните UVA и UVB слънчеви лъчи. Те били разделени на две групи като на първата изследователите давали кафе. Резултатите показали, че рискът от рак на кожата намалява с близо 70% при мишките, които ежедневно се „наслаждавали” на кафето. Тестовете продължили 19 седмици. Учените смятат, че кофеинът помага на клетките сами да се предпазват от увреждане на ДНК, което се получава вследствие на ултравиолетовите лъчи. Освен това кафето действа и като естествен слънцезащитен продукт, тъй като поглъща смъртоносните слънчеви лъчи.
Подобно проучване вече е правено през 2007 г. В него са взели участие 94 000 жени, пристрастени към кофеиновото кафе. Резултатите тогава показаха, че при тях рискът от меланом намалява с 11%. При дамите, които пият 5 – 6 чаши дневно, опасността е с до 30% по-малка.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.