×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ключът към мъжкото дълголетиеСтатистиката сочи, че мъжете умират по-рано от своите нежни половинки. Каква е причината и защо дамите са по-облагодетелствани? Ако искате да живеете по-дълго, щастливо и здравословно, не се чудете. Това е напълно възможно, но има само едно условие – да се ожените.
Съвсем наскоро норвежки изследователи обявиха резултатите от свое изследване. Те наблюдавали 400 000 мъже в продължение на над 40 години. Оказало се, че неженените имат 35% по-голям шанс да починат от рак. 10% по-голяма била опасността за вдовците и 16% за разведените. Защо трябва да поемате този риск, когато единственото, което трябва да направите е да кажете „Да”! Освен здраве, сватбата може да ви донесе и още много други облаги.

Без стрес
Стресът увеличава риска от сърдечен удар до 66%, от диабет с 20%, а от инсулт с 14%. Замислете се дали си заслужава да се ядосвате на шефа, на половинката или за футболния мач? Без съмнение не е лесно да се преборите със стреса, но има някои лесни стъпки, които може да предприемете. Спете и почивайте повече, спортувайте, медитирайте. Жълтият кантарион и валерианът се идеални природни средства за намаляване на напрежението. Добре е да знаете още нещо обаче. Съпрузите са по-спокойни и уравновесени от ергените. Те приемат напрегнатите ситуации лесно и бързо вземат решения.

Повече пари
Американски изследователи установили, че женените мъже печелят с до 22% повече от неженените. Халката гарантира способността на мъжа да се учи по-бързо, да се справя с трудни ситуации, да инвестира добре. Женените по-бързо се издигали до високи постове в служебната йерархия.

Помощ за сърцето
Ако получите сърдечен пристъп и сте женен, шансът да ви спасят е много по-голям. Причината? Съпругата ще настоява да се прегледате и веднага ще ви закара. В това са убедени канадски експерти. Самотните мъже предпочитат да ядат замразена пица или да се наливат с бира, но не и да обърнат внимание на здравето си.

По-дълъг живот.
Факт е! Женените живеят по-дълго от самотниците. Това е така, защото те се грижат повече за себе си, стресът при тях е по-малък, а животът – по-уреден.

Време е за секс
Не на последно място – въпреки широко разпространените митове женените правят повече секс. Британско проучване в 38 страни по целия свят показва,  че господата с халка на пръста се радват на 3 пъти повече любовни ласки от останалите.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.