×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Когато сексът продължава прекалено дългоМного мъже мечтаят за продължителна ерекция, която ще им донесе невероятно удоволствие и ще могат да задоволят партньорката си без да се притесняват. На филм или на някоя книга този сценарии звучи страхотно, но в действителност води до изтощение и неудобство за двамата партньори.
Забавената еякулация (ЗЕ) е сравнително по-рядко състояние в сравнение с другите мъжки проблеми като еректилна дискфункция (импотентност) и преждевременна еякулация. Специалистите обаче споделят, че това заболяване се разпространява като истинска епидемия. Една от основните причини са леснодостъпните еротични филми по Интернет, които мъжете от цял свят могат да гледат без проблем. Това води до по-честа мастурбация и на свой ред до проблеми с еякулацията. Повечето мъже, които се борят с това заболяване получават постоянна визуална и слухова стимулация. С течение на времето на тях им трябва повече време, за да достигнат до пълно ниво на възбуда, когато са в леглото с любимия човек. Лекарите определят и някои други причини за ЗЕ:
Лекарства: Редица лекарства водят до забавена еякулация. Най-голям проблем създават антидепресантите. Според изследване на испански учени, мъжете, които приемат медикаменти срещу депресия страдат от ЗЕ седем пъти по-често. Има някои видове лекарства срещу високо кръвно налягане , безпокойство и безсъние, които също предизвикват това заболяване.
Алкохол: Повечето хора пият, за да повдигнат настроението си. Понякога обаче няколко питиета могат да се отразят на способността ви да еякулирате. Причината е, че алкохолът влияе върху централната нервна система и забавя мозъчната активност, която отговаря за постигане на оргазъм.
Емоционални проблеми: Някои мъже не постигат еякулация, защото не могат да се съсредоточат достатъчно по време на секс. Други пък не могат да спрат да мислят за проблемите в работата, у дома, финансовите затруднения.


Какво е решението?
Забравете за алкохола. Въпреки че някои хора смятат, че алкохолът ще им помогне да се справят по-добре в леглото, често ефектът е обратен. Опитайте се да се отдадете на любовните ласки без да посягате към чашката.
Откажете се от еротичните филми. Порното не е най-добрият начин, за да получите сексуална стимулация. Съсредоточете се върху истинския секс и там развихрете фантазията си.
Намалете мастурбацията. Повечето мъже съчетават и мастурбацията, и истинския секс. Ако обаче прекалявате със самозадоволяването, това може да предизвика проблем. Починете си малко от „самотното” занимание.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.