×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
кожа, сърдечно-съдова система, Коензим Q10, наричан още убихинон или витамин Q10, е витаминоподобно вещество и естествена съставка в човешкия организъм. Той е основен компонент на всяка клетка в организма и осигурява енергията, необходима за протичането на редица жизнено важни процеси.

Като един от най-съществените антиоксиданти, коензим Q10 забавя процесите на стареене, предпазва от развитието на различни болести и може да участва в лечението на много от заболяванията, свързани с напредването на възрастта. Установено е, че допълнителният прием на коензим Q10 забавя процесите на остаряване и удължава живота.

Всяка една клетка в тялото се нуждае от коензим Q10. Той е от значение за протичането на всички всички химични реакции, които осигуряват клетъчната енергия. Недостигът му е една от основните причини за преждевременното стареене и увреждане на клетките, както и за развитието на рак, сърдечно-съдови или други дегенеративни заболявания.

Естественият синтез на коензим Q10 е сложен процес, изискващ наличие на богат набор от витамини, микроелементи и други ценни компоненти. Това означава, че липсата на определени вещества в организма, може да доведе до сериозен спад и в синтеза на коензим Q10. Напредването на възрастта е друг фактор, който предразполага към спад в нивата на коензим Q10.

 

Приемът на коензим Q10 е особено препоръчителен при различни сърдечни проблеми. Доказано е, че веднага след прекаран инфаркт, приемът му намалява риска от последващ такъв и потиска болката в гърдите.

Предразположените към сърдечно-съдови заболявания също могат да се възползват от предимствата на мастноразтворимия витамин, тъй като е установено че той намалява образуването на тромби и мастни плаки в коронарните артерии.

Коензим Q10 притежава способността да понижава нивата на кръвното налягане и кръвната захар. Поради тази причина, коензим Q10 може да се приема и от диабетици като съпътстващо лечението средство. Този му благотворен ефект може да се прояви поне след 2-3 месеца от приема.

Препоръчително е хората, приемащи статини (лекарства за понижаване на холестерола), да комбинират тази терапия с коензим Q10. Причината за това е, че статините нарушават синтеза на коензим Q10.

Установено е, че недостигът на коензим Q10 в организма може да доведе до проблеми с венците и последваща загуба на зъби. И обратното – приемът на коензим Q10 при хора с проблеми на венците, ускорява оздравяването на тъканите и възвръща нормалното им състояние.

Коензим Q10 подобрява функционирането на имунната система и предпазва от развитието на бактериални и вирусни инфекции. Смята се още, че приемът на коензим Q10 от хора с хепатит В или HIV, води до значително подобряване на състоянието.

Съвременни изследвания посочват, че приемът на по-високи дози коензим Q10, води до редуциране на главоболието и мигренозните състояния.

Добре известно е и противостареещото действие на коензим Q10. За още по-голяма ефективност, той може да се приема заедно с омега-3,6 и 9 мастни киселини. Тази супер комбинация значително забавя процесите на стареене и удължава живота.

Коензим Q10 Коензим Q10 на утвърдената в световен мащаб канадска компания Natural Factors се предлага в два варианта: под формата на капсули от 30 mg и капсули от 200 mg, като броят на капсулите и двете разфасовки е 60. Това е 100% чист, естествено ферментирал коензим Q10, без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти, подсладители или други вредни вещества. В състава му присъстват натурални трансизомери, идентични с тези в човешкото тяло. Коензим Q10 се усвоява най-добре в меки и гелни капсули и професионалистите от Natural Factors са се съобразили с това важно условие. Тъй като коензим Q10 е мастноразтворим, препоръчваме ви да приемате капсулите заедно с храна, съдържаща мазнини, за да може да се усвоява заедно с тях. И двете разфасовки се предлагат на изключително достъпни цени. За по-голяма ефективност приемайте с храна.

Коензим Q10 на марка Natural Factors подпомага здравето на сърдечно-съдовата система, допринася за подсилване на естествените имунни защити на организма, подобрява обмяната на веществата и възпрепятства увреждането на клетките от свободните радикали. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.