×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кои са любимите добавки на жените?

 

Според последни проучвания на списание Nutrition Business Journal, 10 милиона жени използват хормоно-заместителна терапия, за да се справят със симптомите на менопаузата.

 

 

Соята е популярно средство за облекчаване на симптомите на менопауза поради съдържанието на протеини и два изофлавона – генистеин и дайдзеин. Клинично доказано е, че генистеина намалява горещите вълни и нощното изпотяване, добър е за костната плътност и здравето на сърдечносъдовата система.

 

Екстрактите от изофлавони и изолиран соев протеин, от своя страна, са с широко приложение.

 

 

Но нека не забравяме за красотата!

 

Списание Nutrition Business Journal съобщава, че 69% от жените вярват, че витамините и добавките допринасят за здравата кожа.

 

Екстрактите от водорасли правят кожата по-свежа, намаляват възпалението и премахват свободните хидроксилни радикали.

 

Добавка, извлечена от домат, известна като ликопен, притежава същото полезно действие.

 

Червената боровинка продължава да е фаворит сред жените. Шери Торкос, холистичен фармацевт и автор на книгата Предимствата на семчестите плодове, е голям техен привърженик.

 

„Предварителните изследвания показват, че червените боровинки може да имат въздействие не само върху пикочните пътища”, казва Торкос. „Това включва и здравето на устната кухина, на сърцето, превенцията на стомашни язви и превенцията на рак.”

 

Ако се фокусираме върху пикочните пътища, ще видим, че 20% от жените страдат от инфекции през даден период от живота си. Две скорошни изследвания показват ефективното защитно действие на червената боровинка върху здравето на отделителната система. Френски учени са открили, че приемът след полов акт на добавка, съдържащи червена боровинка, предпазва от инфекции на пикочните пътища, а изследване в Списанието за антимикробна химиотерапия показва, че добавките с червена боровинка имат същото действие като антибиотиците при превенцията на повтарящи се инфекции на пикочните пътища.

 

Освен това се наблюдава нарастващ интерес към продуктите за увеличаване на сексуалното удоволствие при жените и към DHA (докозахексаенова киселина), която отговаря за мозъчното развитие на новородените и малките деца.

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.