×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Трета част



 

1.      Джейми Оливър – голият готвач


Джейми ОливърАнглийският кулинар и телевизионен водещ Джеймс Тревър Оливър е доста интересна личност. Той се запознава с ресторантьорския бизнес и готварството още в невръстна възраст покрай ресторанта на родителите си „Крикетиърс”. След като завършва „Уестминстър кейтъринг колидж”, упражнява професията си в Англия и Франция. Не след дълго Джейми Оливър създава собствено телевизионно шоу – „Голият готвач”, което запознава зрителите с различни факти за храната, готвененто и т.н. Постепенно, Оливър добива все повече популярност и започва да готви за Тони Блеър. Така се ражда още едно телевизионно предаване – „Кухнята на Джейми”, което се излъчва в над 40 държави. През 2003 г., Оливър е награден с Орден на британската империя. През 2004 г., Джейми Оливър започва да преподава в училище, образовайки и мотивирайки децата как да се хранят здравословно. Той създава и националната кампания „Храни ме по-добре”, която апелира за подобряване на храната в британските училища. Името на Джейми Оливър се превръща в марка. Известно време, той работи с „Тефал”, разработвайки няколко серии кухненска посуда, в това число и професионалната серия „Джеймс Оливър”. Неговата италианска серия луксозни храни пък, се продава из цял свят. През 2007 г., Оливър създава верига луксозни италиански ресторанти – „Джеймс Италиан”. Благодарение на апликацията „20 минути ястия”, която пуска през 2009 г., Оливър печели престижната награда на „Епъл дизайн” за апликации. „Вкусотиите на Оливър” и „Вкусът на Великобритания” са предаванията му, излъчвани и в България.


2.      Дейвид Кац – великият диетолог


Дейвид КацД-р Дейвид Кац е известен диетолог, директор на Изследователския център за превенция към Медицинския университет в Йеил, както и професор по обществено здраве към същия университет. През 2005 г., Кац е назначен за ръководител на Центъра по затлъстяване и безопасност на храните към Йейл. Дейвид Кац е автор на десетки научни публикации. През 2000г., Дейвид Кац създава Медицинския център по интегративна медицина. През 2002 г. Кац застава начело на асоциацията по превантивна медицина, заемайки тази длъжност 2 години. С практиката и трудовете си, Дейвид Кац допринася изключително много за науката на храненето.


3.      Андрю Уейл – новаторът в алтернативната медцина


Андрю УейлД-р Андрю Уейл е доктор по медицина . Завършил е Харвардския колеж и Харвардското медицинско училище, както и клиничен професор по медицина към Университета на Аризона. Наред с това, Уейл е основател на фондацията за Интегративна медицина в Тускон, Аризона и главен редактор на уеб сайта „Попитайте д-р Уейл” (www.drweil.com). Зад гърба си, д-р Уейл има и книги, много от които са бестселъри, автор е на стотици научни статии. Андрю Уейл счита, че ако традиционната и алтернативната медицина се обединят, резултатът може да бъде впечатляващ. Според него, здравето е съвкупност от много фактори като хранене, физическа активност, начин на живот, стрес и др. В много от трудовете си, Уейл се занимава с едни от най-съвременните открития по отношение на холестерола, транс-мазнниите, антиоксидантите, витамините, хранителните добавки и др.  


4.      Дийпак Чопра – духовният водач


Дийпак ЧопраД-р Дийпак Чопра сякаш има отговори на всички въпроси, свързани с психическото и физическото ни здраве. Чопра е индийски лекар и автор на редица книги по алтернативна медицина и мистика. Получава образованието си в Индийския държавен институт по медицински  науки, специализира ендокринология, преподава в няколко университета и работи в болницата в Ню Ингланд. Идеите на Дийпак Чопра са доста предизвикателни, в сравнение с традиционните разбирания по отношение на здравето и медицината. Основното, около което се върти „учението” на Чопра е, че мислите определят психическото и физическото ни здраве. Негативните емоции, според него, разрушават хармонията между дух и тяло. Дийпак Чопра твърди, че съществува тясна връзка между съзнанието и квантовата механика, както и че раумът може да лекува физическото тяло.


5.      Лайза Лилиен – „гладното” момиче


Лайза ЛилиенФилософията на Лайза Лилиен е, че гладното момиче просто е гладно, то не може да бъде експерт по хранене. Историята на Лайза е интересна. В по-ранния период от живота си, тя има огромен проблем с храненето и килограмите, и в продължение на години се опитва да отслабне. Резултати постига, но за кратко време, след което отново се връща към старото положение. В един момент обаче, Лайза открива как да сложи всичко това под контрол. Тя завинаги се отказва от хляба, брашното и изобщо всички тестени изделия. Успява да свали над 15 кг. и преминава на т. нар. точкова програма, която й помага да задържи теглото си. Към момента, Лайза Лилиен е изключително полулярна личност с множество медийни изяви. Сайтът й www.hungrygirl.com е обект на нестихващ интерес. Там тя споделя опита си с милиони жени от целия с

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.