×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кои са най-търсените хранителни добавки и защо?В последните десетина години медицината напредна много. И въпреки това, болестите са все така упорити. Ясно е, че отстраняването на симптомите на едно заболяване не е достатъчно. Затова превенцията, също както и навременният контрол върху вече развилото се заболяване, са от изключително значение. Именно тук на помощ идват хранителните добавки.

 

Алое вера

Растението може да действа ефикасно там, където медикаментите понякога са безпомощни. Освен за заздравяване на рани, то се използва още при пародонтоза, възпаления в устната кухина, екземи, астма, запек, стомашни киселини, акне, алергии, ревматизъм, висок холестерол...

Алое вера действа като натурален антибиотик, детоксикира организма, подмладява кожата на лицето, повишава имунитета, понижава кръвното налягане, помага при лечението на хемороиди и дори при ракови и сърдечносъдови заболявания. Съставът му е богат на аминокиселини, ензими, мастни киселини, лупеол, полипептиди, салицилова киселина и богат набор от витамини, предимно от В групата.

Алое съдържа и едно изключително ценно вещество, наречено ацеманан. Ацеманан повишава имунитета, подобрява усвояването на хранителни вещества и спомага за прочистването на чревния тракт от шлаки. Благодарение на ацеманан, организмът може много по-успешно да се бори с вирусите, бактериите и паразитите. Той е един от структурните елементи на кожата, хрущялите, костите и кръвоносните съдове.

 

Беладона

Макар да е едно от най-известните отровни растения, при правилна употреба Беладона може да има изключително благотворно действие. Все пак, препоръчително е да не си правите експерименти, а да го приемате под формата на хранителна добавка.

Беладона помага срещу възпаления на дихателните органи, сливиците, урогениталния тракт, стомашно-чревния тракт, кожата и ставите. От коренът му се извличат вещества, благоприятстващи състоянието при сърдечна недостатъчност и аритмия. Използва се и при язви на стомаха и дванадесетопръстника, бъбречни проблеми. Растението притежава болкоуспокояващо и спазмологично действие.

 

Лайка

Още от древни времена, лайката намира широко приложение в лечението и превенцията на редица състояния. Тя е популярно средство за подкрепа на нервната система, подобрява храносмилането и премахва киселините. Освен с лечебна цел, лайка се използва и в козметиката.

Растението притежава силно противовъзпалително действие. Използва се при възпалителни процеси на дихателните пътища. Добре известно е, че лайката облекчава състоянието при ларингит и фарингит.

Като средство за поддържане на нормалните функции на храносмилателния тракт, Лайката противодейства на колики, колит, гастрит и метеоризъм. Богатият й на гликозиди състав, допринася за отделянето на стомашен сок и подобряването на апетита.

 

Ехинацея

Съвременните проучвания са категорични, че ехинацея тушира симптомите на настинка и грип, и ускорява времето за възстановяване. Чудесно превантивно средство против заболяванията, характерни за студените месеци.

Ехинацея повишава устойчивостта на организма и мощно противодейства на бактериаллни и вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Редица специалисти в областта определят ехинацея като едно от най-мощните противовъзпалителни натурални средства. Повишава жизнеността. Силно укрепващо действие.

 

Гинко билоба

Гинко екстрактите се използват предимно за подобряване на кръвообращението, паметта, както и за лечение и превенция на симптомите на болестта на Алцхаймер. Добре е екстрактът от Гинко билоба, който сте избрали, да съдържа 24.0% гинкоглиди, наричани още гинко флавоноиди или флавонови гликозиди. Препоръчителната дневна доза варира между 40 и 80 мг три пъти дневно. Като едно от най-използваните медицински растения, гинко билоба често се използва за по-добро кръвоснабдяване на крайниците и мозъка, за подобряване функциите на паметта.

Няколко съвременни клинични проучвания посочват, че гинко билоба предпазва клетките от дегенерация и действа противовъзпалително.

 

SAMe С-аденозилметионин

Изключително ефикасно действие при различни по вид депресии. Подкрепя дейността на нервната система и подпомага сърдечносъдовата дейност. Веществото SAMe С-аденозилметионин се образува при взаимодействието на аминокиселината л-метионин с аденозин трифосфат (АТФ).

Приемът на SAMe С-аденозилметионин се препоръчва и за поддържане доброто състояние на съединителните тъкани и ставите и особено – срещу артрит и фибромиалгия, както и за поддържане нормалната дейност на черния дроб.

 

Сао палмето

Супер ефикасно действие срещу проблеми с уринарния тракт при мъже на средна възраст и нагоре. Лечението и превенцията с екстракт от сао палмето дава забележителни резултати, и то само между 4 и 6 седмици след началото на приема. Препоръчителната дневна доза е 160 мг, два пъти на ден.

Екстрактът от сао палмето предпазва от доброкачествено увеличаване на простатата и облекчава симптомите при вече стартирал процес, като наред с това забавя развитието на заболяването.

 

Валериана

Дълга е историята на тази уникална билка в лечението на депресии, тревожност и безсъние. Екстракти от растението се използват много успешно срещу нервна възбуда, сърцебиене, психическа преумора, неврастения.

Валериана понижава кръвното налягане и намалява симптомите при хипертония от I степен, регулира сърдечната дейност и има особено положителен ефект срещу нервни нарушения през периода на климактериума и болезнена менструация.

Съвременните проучвания припознават валериана като едно от най-ефективните средства срещу нервна възбуда, възникнала в резултат от сериозни психически травми и негативни събития.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.