×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Диетолозите не се уморяват да преоткриват пренебрегвани доскоро съставки, които помагат да се избавим от излишните килограми. Дори ги наричат новите фибри. Както посочва livescience.com едно от тези вещества - неразтворимото нишесте, наричано и устойчива скорбяла, помага за свалянето на килограми.  Включването му в диетата осигурява продължително чувство за ситост при малко приети калории. За разлика от класическото нишесте, което лепи килограми, новата фибра не се усвоява от организма и стига в непроменен вид и количество до дебелото черво. По това прилича на фибрите - баластни вещества, които изхвърляме такива, каквито сме ги поели през устата.

Но тъй като организмът възприема храната като гориво, от което трябва да извлече максимална полза, до последно се опитва да преработи и фибрите. Това забавя усвояването на хранителните вещества като цяло и засилва усещането, че сме сити. Така устойчивите нишестета подпомагат загубата на килограми, като намаляват приеманите калории и забавят храносмилането.  От кои храни  да си набавим устойчиво нишесте? Това са  зърнени култури като овес и ечемик, непреработени семена като сусам и ленено семе, боб и бобови растения, по-зелени банани и сварени и оставени да се охладят до стайна температура картофи, ориз, паста.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.