×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Бръчки

Колагенът е ключова съставка против стареене. Ако изчезне колагенът в костите, човек ще се разболее от остеопороза. Ако изчезне в кожата, се появяват бръчки.

Еластинът поддържа кожата прилепнала за лицето и тялото. Колагенът и еластинът намаляват с възрастта в резултат от ежедневното излагане на високи нива на свободни радикали, които разрушават кожата и колагена. Производството на колаген започва да намалява на възраст около 18 години.

Колагенът е основен структурен протеин, който съставя ¼ от протеините в тялото. Той е изграден от аминокиселини – глицин, пролин, хидроксипролин и аргинин. Колагенът играе ролята на лепило, което поддържа всичко заедно. Той е важен за еластичността на кожата, предпазва я от абсорбцията и разпространението на патогенни вещества, токсини на средата, микроорганизми и ракови клетки. Среща се и във всички гладки мускули в кръвоносните съдове, храносмилателния тракт, сърцето, жлъчката, бъбреците и пикочния мехур. Колагенът е важен компонент и в косата и ноктите.

Според Джош Акс, сертифициран нутриционист,съществуват 7 потенциални ползи от колагена:

  • подобрява здравето на косата и кожата

  • намалява болките в ставите и тяхната дегенерация

  • помага за излекуване на пропускливите черва

  • подпомага метаболизма, увеличава мускулната маса и енергията

  • подсилва ноктите, косата и зъбите

  • подобрява здравето на черния дроб

  • подпомага здравето на сърдечно-съдовата система


През 2015 година продажбите на колагенови добавки в световен мащаб са възлезли на 3 милиарда долара, а до 2023 година се очаква да нараснат на 5 милиарда долара. Все повече хора осъзнават, че храната служи не само за задоволяване на глада, но и за справяне с много болести свързани с хранителни дефицити. Добавките с колаген се предлагат в различни форми – от таблетки до прахчета. Очаква се колагенът да бъде включен като добавка и в храни и напитки.

Потребителите разпознават колагена като „продукта против стареене“. Много хора в днешно време започват да се грижат за кожата си от младежка възраст, което дава дългосрочни положителни ефекти. Това е и голямо предизвикателство пред производителите на хранителни добавки.

Revita Ви препоръчва:



 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.