×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Край на пицата и чипса!Колкото и здравословно да се хранят, почти няма хора, които поне веднъж в живота си не са посягали към пицата, чипса и солетите. Всички знаем, че тези „хранителни залъгалки” не само са вредни за организма, но и са в основата на качването на килограми. За съжаление забързаният начин на живот и стреса са причини хората постоянно да ги търсят. Ако се замислите, със сигурност ще осъзнаете, че когато сте под напрежение, често хапвате няколко бонбона или изпивате бутилка сода. Как да се справите с тези вредни навици и има ли формула, който да ви помогне да се храните по-здравословно? Ще ви предложим няколко съвсем прости съвета, които могат завинаги да ви отърват от пристрастяването към чипса. Проучванията показват, че нездравословното хранене между ястията е в основата на напълняването. Ето защо, може да използвате тези лесни правила.
•    Винаги, когато ви се яде нещо нездравословно, помислете дали не сте жадни. Дръжте бутилка с минерална вода на бюрото си или у дома. Пийте колкото се може повече. Ако след 10 минути отново имате желание да хапнете нещо, изберете някой вкусен плод.
•    Купувайте плодове според сезона – череши през пролетта, диня през лятото... Те са много по-здравословни и организмът ви ще получи достатъчно количество витамини и минерали.
•    Замразете в малки торбички във фризера истинска здравословна храна като броколи, моркови, карфиол. Те са нискокалорични и винаги, когато почувствате нужда от голяма пица, може да ги извадите и да си приготвите вкусно ястие.
•    Избирайте нискомасленото мляко или сладкишите без много захар. Четете етикетите. Доказано е, че много хора се отказват от дадена нездравословна покупка, когато видят колко калории съдържа.
•    Когато копнеете за нещо наистина нездравословно, заменете солетите с шепа бадеми. Те са много вкусни и полезни.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.