×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Край на спорта. Отслабваме пред телевизора.Не обичате да ходите на фитнес, тичането ви се струва скучно, а пилатесът – много бавен? Имаме добра новина за вас. Вече може да стегнете тялото си без да мърдате от дивана, докато гледате любимото си предаване. Шведски учени изолираха хормон, отговорен за здравословните ползи при физическо натоварване. Веществото наречено „ирисин” или още PGC1-Alpha, пряко и мощно въздействие върху мастната тъкан, която допринася за затлъстяването. При покачване нивата на хормона при физическа активност, той атакува мастните тъкани и преобразува бялата мазнина в кафява. Именно бялата мазнина е виновна за наднормените килограми, а кафявата е тази, която организмът разгражда по-бързо при необходимост.
Изследователите смятат, че хормонът може да се използва за създаването на лекарства срещу диабет, затлъстяване и други здравословни проблеми. Това се дължи на факта, че веществото прави клетките по-възприемчиви за инсулина. Така те усвояват по-добре захарта от кръвта и доставят енергия на мускулите. Учените дори са на мнение, че в близко бъдете ирисинът може да се приема като хранителна добавка и да е добра алтернатива на физическите упражнение. До този момент не са открити нежелани странични реакции.

За по-добра физическа активност Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Л-Карнитин, 500 mg

Пчелен прашец, 580 mg, 180 капсули

Пчелен прашец с пчелно млечице и мед 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.