×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Край на токсините и вируситеСъс студеното време идват настинките и грипа. Все повече хора се оплакват от болки в гърлото, кашлица и мускулни спазми. За съжаление периодът на зимните болести е продължителен и е най-добре да се подготвите за него още от сега. Това може да стане с лесна програма за детоксикация на организма и укрепване на имунната система. Проблемът е, че много хора не намират време и не са достатъчно мотивирани за това. Леката диета и приемът на подходящи хранителни добавки може да ви помогне в борбата с токсините и вирусите, които върлуват. Те укрепват имунната система и помагат на тялото да заработи на пълни обороти като се очисти от токсините. Добре е да знаете действието на най-известните билки, витамини, минерали и микроелементи.


Край на грипа
•    Витамин С. Приемът на витамин С помага за поддържане на имунната система и намалява драстично опасността от настинка и грип. Препоръчва се през есенно-зимния период да се приема витамин С, който напълно се усвоява от организма.
•    Ехинацея. Това е една от най-известните билки за борба с настинката и грипа. Ехинацеята действа като истински природен антибиотик и увеличава броя на белите кръвни телца, които се справят с всяка инфекция. Тя може да се приема както на таблетки, така и като сироп или капки. Някои форми (като тези без алкохол) са подходящи и за деца.
•    Черен бъз. Въпреки че не е толкова добре познат като ехинацеята, черният бъз има същите свойства и дори още по-добри. По природен начин той подсилва имунитета и доказано намалява симптомите на зимните болести. Под формата на сироп, черният бъз е сладък и подходящ за деца.
•    Цинк. Цинкът е един от най-добрите минерали, които подсилват имунната система. В комбинация с витамин С, той предпазва от настинки и грип.
•    Чесън. Приемът на чесън през зимата гарантирано намалява риска да се разболеете. Той се бори със симптомите на грипа и като бонус подпомага работата на сърцето. Ако не харесвате миризмата му, може без проблем да го вземате на таблетки.
•    Коензим Q10. Доказано е, че през зимата човек се чувства по-вял, трудно се концентрира и дори мисловният процес се забавя. На помощ идва коензим Q10, който освен, че засилва имунната система възвръща жизнеността и енергията.
•    Жълт кантарион. Проучвания сочат, че хората, които страдат от депресия или постоянно са в лошо настроение по-често се разболяват и трудно се възстановяват. Тук на помощ идва жълтият кантарион, който повишава настроението, грижи се за добрия сън и се бори със стреса.

Време е за детоксикация
•    Магарешки бодил. Това е една от билките, ботата на антиоксиданти, която се прилага успешно при прочистването на тялото от токсините и изхвърлянето на отровите. Магарешкият бодил стимулира производството на нови клетки и подобрява работата на черния дроб и бъбреците.
•    Глухарче. То изчиства черния дроб и се бори с всички токсини.
•    Артишок. Не толкова добре познат, но много полезен. Успешно се справя с отровите. Той се грижи за жлъчката и черния дроб, освен това подобрява и храносмилането.
•    Витамин А, С и Е. Всички те са мощни антиоксиданти, които предпазват черния дроб от вредното въздействие на свободните радикали, които атакуват клетките. Приемът им намалява болести като инфаркт, инсулт, рак и кожни проблеми.
•    Готу кола. Освен, че подобрява работата на черния дроб, тази билка стимулира циркулацията на кръвна и осигурява еластичността и здравината на кръвоносните съдове и капилярните стени.
•    Гинко билоба. Билката е добре позната като мозъчен стимулант, който подобрява концентрацията и паметта. Освен това обаче тя помага за работата на бъбреците и прочистването им от токсини.

 

Коментари (2)

    • mariq
    • 2011-11-11 12:47:32
    KAKVA E CENATA I OT VAS MOJE LI DA SE PORA4A AZ SAM OT PLOVDIV? I AKO MOJE DA PORA4AM ZA KOLKO VREME 6TE MI GO DOSTAVQT?
    • Ревита
    • 2011-11-11 13:09:40
    Мария, моля уточнете кой продукт искате да си закупите, за да можем да Ви дадем по-конкретна информация. Благодаря! Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.