×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Лаптопът убива сперматозоидитеМъжете, които искат деца трябва да внимават какъв компютър и интернет използват. Аржентински учени са установили, че безжичната връзка (Wi-Fi), с която работят преносимите компютри понижава значително качество на семенната течност. Според експертите 25% от облъчените сперматозоиди губят своята подвижност и така намалява възможността на мъжа да създаде потомство. Резултатите сочат, че употребата на лаптоп, свързан безжично с интернет, значително понижава качеството на спермата. Вече има категорични доказателства, че мъжете, които използват лаптоп, поставен на коленете си срещат сериозно проблеми с репродукцията. Причината е повишаване на температурата около половите органи. Миналата година американски изследователи установиха, че само 10 минути работа с лаптоп вредят на мъжкото здраве.
Все пак не всичко е загубено за мъжете, които работят по цял ден на лаптоп. Учени от Бразилия са установили, че хранителен режим, богат на плодове и пълнозърнести храни и беден на червено месо, алкохол и кафе увеличава броя и бързината на сперматозоидите. Мъжете трябвало да приемат и витамин В комплект и витамин D.
Авторите изследвали 250 мъже на различна възраст. Доброволците трябвало да опишат подробно хранителните си навици и какви допълнителни добавки приемат. Освен това те дали семенна течност за лабораторни анализи. Оказало се, че при мъжете, които не вземат витамини, хапват повече червено меса, пият кафе и алкохол сперматозоидите са по-лениви. Често тези доброволци срещат и проблем с потентността. Освен това учените установили, че мъжете с наднормено тегло имат по-големи трудности при зачеването.

Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Черен орех (шушулка), 500 mg

Мака (корен), 525 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.