×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ленено масло при депресияВсе повече хора се оплакват от депресия, тъга и безпокойство. Учените се опасяват, че това ще е едно от заболяванията, с които ще трябва да се борим в следващите 20–40 години. Забелязали ли сте, че рядко ще видите човек, който се усмихва на улицата, в магазина или на работното ви място. Депресията се превръща в истинска пандемия, промъква се тайно и взима поредните си жертви. Добрата новина е, че изследователите работят усилено как да се справят с нея. Ирански учени установиха, че хората, които редовно приемат Омега-3 мастни киселини могат по-лесно да се справят с признаците на депресия и безпокойство. Ако приемате всеки ден от наситените мастни киселини лошите чувства и тъгата ще изчезнат, убедените са изследователите. Проучването продължило 6 месеца. Подобно паралелно изследване беше направено наскоро и в Норвегия. Според резултатите от него хората, които пият ленено масло (изключително богато на Омега-3 мастни киселини) са предпазени от депресия.
Иранските учени наблюдавали поведението и реакциите на над 21 000 доброволци на възраст между 40 и 74 години. Те установили, че приемът на Омега-3 намалява чувството за безпокойство с цели 50%. В комбинация с леки анти-депресанти проблемите намаляват до 80%.
Омега-3 киселини са есенциални мастни киселини, които човешкото тяло не може да синтезира само. Те играят важни роли в редица биохимични процеси. Има редица доказателства, че организмът ни синтезира Омега-3 по-бързо, ако на мястото на синтеза протича паралелен синтез и на Омега-6 мастни киселини,  в противен случай за него е по-лесно да усвои Омега-3 ЕМК от храната.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Конопено масло, 30 ml

Крил масло, 500 mg

Вижте всички продукти с Ленено масло

Прочетете още за Ленено масло:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.