×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Хроничната умора, стресът и напрежението вървят ръка за ръка. Една от основните причини за появата им може да бъде именно недоспиването. Нарушенията във вниманието и неугледния външен вид са само малка част от онова, до което може да доведе безсънието.

Малко хора обаче си дават сметка, че проблемите със съня може да са следствие от ниски нива на магнезий в организма. Като един от най-важните макроминерали, магнезият взима дейно участие в дейността на централната нервна система, регулира енергийния баланс и от него зависи безпроблемната нервно-мускулна проводимост. Магнезият е важен за формирането на костите, релаксирането на нервите и мускулите и благоприятства здравето на репродуктивната система. Една от най-значимите функции на магнезия обаче, е взаимодействието му с над 300 различни ензими. Без наличието на достатъчно количество магнезий в организма, тези ензими не могат да функционират правилно.

Недостигът на магнезий води до лесна уморяемост, раздразнителност и значителни нарушения на съня. Ако искате да се преборите с безсънието, е добре да опитате с прием на една „вълшебна“ комбинация – магнезий и витамин В6. Витамин В6 подобрява усвояемостта на магнезий и по този начин подсилва и функциите му.

Освен, че елиминира безсънието, магнезият в комбинация с витамин В6, подкрепя дейността на сърдечносъдовата и храносмилателната системи, повишава общия жизнен тонус, и поддържа нормалното състояние на бъбреците, черния дроб, мозъка и жлезите, секретиращи хормони.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.