×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Мелатонинът срещу наднорменото тегло Чудили ли сте се защо ви се доспива, когато слънцето залезе и се събуждате по изгрев? Каква е тази зависимост и на какво се дължи? Мелатонинът е хормон, който се произвежда от епифизната жлеза в мозъка и регулира цикличния биоритъм на организма като се грижи за спокойния сън и редовната менструация при жените.
Наскоро направено проучване на учени от Гранада (Южна Испания) показва, че мелатонинът може да контролира и наддаването на тегло. Това обяснява и факта, че хората, които спят по-малко качват по-лесно килограми. Учените са категорични, че 7-9 часа сън са от първостепенно значение за възстановяване всички функции на организма и доброто здраве. Испанските изследователи доказаха още, че мелатонинът осъществява контрол върху обменните процеси, които определят натрупване на мазнини в тялото. Така ако спим достатъчно няма защо да се страхуваме от повече килограми. Учените изследвали три групи доброволци. Те били подложени на една и съща диетата и физически упражнения, като на последната, трета група давали допълнително мелатонин. Резултатите били смайващи. Хората от третата група не само спели по-добре, но и значително отслабнали. Проучването показало още, че мелатонинът помага за намаляване на систоличното кръвно налягане.
Това е първото доказателство, че освен за добрия сън, мелатонинът се грижи и за добрата фигура. Специалистите съветват да се приема 30 минути преди заспиване.

Ревита Ви препоръчва

Мелатонин, 2.5 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.