×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Привикнали сме да смятаме, че спортът и диетите са нещо безусловно полезно. Но японски учени твърдят, че при жените, които спортуват прекалено, менопаузата настъпва значително по-рано. В изследването взели участие 3 100 жени на възраст от 35 до 56 години. Те били наблюдавани 10 години. При жените, които редовно тренирали по 8 – 10 часа на седмица, менопаузата настъпила със 17% по-рано в сравнение с ленивките. С 15% по-висока била вероятността от това и при жените, които употребявали предимно здравословни храни.

Джоан Менсън, президент на Североамериканското дружество за изучаване на менопаузата, обяснява така резултатите от изследването: здравословният начин на живот понижава равнището на естрогена. Това не е толкова лошо, защото високото равнище на естроген може да провокира рак на гърдатата. От друга страна обаче, ранната менопауза и недостигът на естроген повишават риска от сърдечно-съдови заболявания и остеопороза. Тя  предупреждава, че резултатите от изследването не са повод за отказ от здравословния начин на живот, тъй като то не доказва категорично взаимовръзката му с менопаузата, съобщава, сообщает DailyMail.co.uk.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.