×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Мозъкът на човека има огромен потенциал и "източник на вечна младост", твърдят изследователи от Чикагския университет. В определени условия и при здравословен начин на живот състоянието на мозъка на 70-годишен човек ще е същото, а може би и по-добро от 30-годишен човек, смятат учените, цитирани от ИТАР-ТАСС. Триизмерното сканиране на човешкия мозък установило, че човешкият организъм е способен да се противопостави на стареенето. С годините мозъкът всъщност се развивал, особено ако е ангажиран с интелектуална дейност. Всеки случай мозъкът на възрастен човек се справя по-добре с някои задачи в сравнение с мозъка на млад човек.

Важни за дълголетието на мозъка са и храните, богати на коензим Q10, който  може да помогне и за предпазването на мозъка от Алцхаймер и деменция. Тези заболявания са свързани с митохондриалната недостатъчност в мозъчните клетки, която води до клетъчна смърт. Коензим Q10 стимулира правилното митохондриално функциониране, а антиоксидантните му свойства помагат за предпазването на мозъчните клетки. Все пак учените не могли да установят къде точно в мозъка се намира "източника на младостта". Смята се, че важна роля в случая играе наследствеността, генетичните особености и активният начин на живот.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.