×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Молитвата може да лекуваВ екстремни ситуации много хора прибягват до молитвата, за да се справят със сериозни здравословни проблеми. Има и атеисти, които не вярват, че горещите призиви към Господ помагат. Може би те ще променят мнението си, когато разберат, че американски учени представиха научни доказателства, че молитвата може да лекува. Единственото условие е тя да е лична и в нея да се включат много хора. Изследователите са категорични, че молитвата има по-голяма сила, ако молещите се са в пряк физически контакт с болния. Тестовете са проведени в три малки селца и голям град в Мозамбик от екип от лекари и учени от медицинския университет в Индиана (САЩ). Резултатите показали, че призивът към Бог помага най-много на хора с визуални и слухови проблеми. „Установихме, че след групова молитва за пациент с нарушение на слуха, състоянието му се подобри значително. Същото се случи и с другите доброволци, които наблюдавахме”, казва д-р Ричард Браун, ръководител на проучването.
Учените са се фокусирали изцяло върху клиничните ефекти на молитвата без да търсят обяснение как и защо болните се подобряват. „Има още много да се направи в тази насока и да се открие по какъв начин молитвата може да лекува. Все още не сме наясно с механизмите на този процес, но се надявам в бъдеще да открием отговора и да прилагаме и този метод на лечение”, допълва специалистът.

За жизненост и енергия Ревита Ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.