×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Списък с най-честите травми, които сполетяват работещите пред компютър е изработен след новото изследване на учени от Университета в Сидни. Резултатите показват, че 85 на сто от работещите в офиса, които прекарват пред компютър повече от осем часа дневно, изпитват болки във врата. 75% изпитват болки в раменете, а 70 на сто се оплакват от болки в долната част на гърба.

Според проучването ергономичните офис мебели не намаляват болката на служителите. Учените отбелязват, че от 1980 г. насам дизайнът на мебели коренно се е променил, с цел да облекчи дискомфорта на хората, които прекарват целия ден седнали в една и съща позиция на тялото. Те продължават да се оплакват от заседналия си начин на живот, дори и да работят в модерен офис. Лекарите са категорични, че 8-часовата работа пред компютър уврежда мускулите и ставите и прави хората по-уязвими от сърдечно-съдови заболявания, затлъстяване и диабет.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.