×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Намаляват смъртните случаи при ражданеПо-добра пренатална грижа е довела до драстично намаляване броя на жените, които умират през бременността и по време на раждане. Според статистиката смъртните случаи вече са почти с 50% по-малко, отколкото преди две десетилетия. Данните са от специален доклад на ООН, изнесен тези дни.
За съжаление черната статистика водят Индия и Нигерия. Там умират почти 1/3 от всички бременни и майки. "Трябва да продължим да работим в тази насока, която спазвахме досега. Особено в страните, където смъртността на жените е много висока. Важно е да се подобри достъпът на бъдещите майки до специалист, да се инвестират пари в обучението на здравни работници – лекари, сестри, акушерки, да се гарантира спешна медицинска помощ, ако по време на раждането възникнат усложнения”, споделя притесненията си д-р Бабатунде Осотимених, изпълнителен директор на Фонда за население на ООН. "Факт е, че тези промени могат да спасят човешки живот.” Страните в Източна Азия са направили най-голям напредък за подобряване на здравето на бременни и родилките, отбелязват още експертите. Много държави, особено в Африка на юг от Сахара полагат усилия да подобрят здравните грижи за жените. Специалистите са убедени, че до 2015 г. броят на смъртните случаи там също ще намалее драстично. Сега на всеки две минути една жена умира от усложнения, свързани с бременността. Най-честите причини за това са тежко кървене след раждане, инфекции, високо кръвно налягане през 9-те месеца и аборт. Почти 20% от смъртните случаи (56 000) са били в Индия и 14% (40,000) в Нигерия през 2010 г. Не по-добро е положението в Демократична република Конго (15 000), Пакистан (12 000), Судан (10 000), Индонезия (9,600), Етиопия (9000), Танзания (8500), Бангладеш (7200) и Афганистан (6400).  "Повече от 215 млн. жени нямат достъп до съвременни контрацептиви," казва още Осотимених. Той е и бивш министър на здравеопазването в Нигерия. „Правилното семейно планиране е не само право на тежи жени, но и начин как да се намалят смъртните случаи в световен мащаб.”

За безпроблемна бременност Ревита Ви препоръчва

Фолиева киселина 400 mcg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Неуроминс ДХК, 200 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.