×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
билки срещу запек

Натуралакс 3 е уникален, природен продукт, който съчетава действието на растителни  екстракти със силно очистително действие. За неговото създаване са използвани екстракти от растения като алое вера, корен от джинджифил, семена от копър, кора от американски орех, листа от маслина и мента и др. Тези растения са познати като лечебни билки още от древността, със зараждане на цивилизацията. Съвременни научни изследвания доказват техните свойства при терапия на различни, тежки или хронични заболявания, стомашно-чревни разстройства и при цялостен дискомфорт на организма. Интересно е да научим с какво тези лечебни растения са по специални и защо известни учени, с много познания и опит в областта на медицината, препоръчват тяхното използване.

Алое Вера (лат. Aloe Vera) e лечебно, тропическо растение с месести листа, в които се натрупва голямо количество вода и водно-разтворими химически съединения. За създаване на лечебни екстракти се използват основно листата, защото са богати на антиоксиданти, минерали, микроелементи, витамини, аминокиселини и протеини.

Това чудодейно растение има доказано ефективно действие при лечение на тежки онкологични заболявания, проблеми с храносмилателната система и черния дроб, стимулиране на кръвотворните органи. Невероятната му чудодейна сила е била позната още в зората на медицината. Древните хора са познавали неговите свойства и са го използвали. От него са приготвяли мехлем за лечение на кожни заболявания, а сокът от листата са използвали за лечение на тежки храносмилателни разстройства и хранително натравяне. Ежедневния прием на екстракт от Алое Вера гарантира свеж и младежки вид на кожата, премахване на сутрешния дискомфорт и решаване на храносмилателните проблеми. Екстрактът от Алое Вера е подходящ за прием от бременни жени, защото съдържа голям набор от витамини, микроелементи, аминокиселини, които стимулират и благоприятстват развитието на плода. За подрастващите екстрактът е подходящ като профилактика преди грипния сезон, защото подсилва имунната система и има доказано антивирусно действие.

Джинджифил (лат. Zingiber officinale), е много известно растение, познато на всеки любител на кулинарията, тъй-като е широко използван като ароматна подправка. От растението се използва корена, който има силно антиоксидантно, противовирусно и имуно-стимулиращо действие. Растението е използвано още в древността и по изследователски данни произхожда от Югоизточна Азия. То е културно, култивирано растение, което не се среща диворастящо. Коренът му се изсушава и стрит на прах се превръща в скъпа и много ценена подправка. Научни изследвания показват, че джинджифила има тонизиращо и ободряващо действие. Той подпомага намаляването на излишните килограми и оказва благотворно действие върху храносмилателната система, защото има слабително и очистително действие. Силното му имуностимулиращо действие го прави подходящ за прием от деца (над 8 годишна възраст) и от бременни жени. Употребата му задължително трябва да е контролирана и да не се прекалява с приема му.

Копърът (лат. Anethum graveolens), е добре позната в България кулинарна подправка, но малко се знае за лечебните му качества. Листата на копъра се използват в българската традиционна кухня под формата на прясна или изсушена подправка. Копърът е уникално, лечебно растение, използвано още в древността в Египет и Гърция (Елада). Магическото зелено растение било използвано за приготвяне на отвари, мехлеми за лечение на екземи и дори за поддържане на устната хигиена. Копърът е растение с високо съдържание на витамини (А, С, РР, Р, група В), алкалоиди и вторични метаболити (терпени и флавоноиди), микроелементи (магнезий, калий, натрий и др.). Копърът оказва положително действие при стомашни болки, запек, газове и колики. Лекарите препоръчват неговата употреба от майките на кърмачета, по време на периода на коликите, защото има доказано благоприятно действие в облекчаване на стомашния дискомфорт на детето. Копърът има хормонално стимулиращо и регулиращо действие, благодарение на съдържанието на терпени, което го прави незаменим при проблеми с овулацията, менструалния цикъл и менструалните болки. Високото съдържание на витамини му отрежда задължително място, като част от пресните, зелени, пролетни салати. Семената от копър съдържат в най-висока концентрация, описаните вещества и затова се използват много в традиционната медицина. Те имат регулиращо перисталтика действие, като спомагат за обработването на храната и стимулират нейното разграждане. Тези лечебни семена стимулират ленивите черва, възпрепятстват от образуване на газове и регулират перисталтиката на храносмилателните органи.

Американският орех принадлежи към семейство Орехови (Juglandaceae). Плодът му е богат на протеини, мазнини, въглехидрати, витамини, минерали и микроелементи. Високото съдържание на омега-3-мастни киселини прави консумацията на орехови ядки препоръчителна за хора с висок сърдечносъдов риск. По-високата концентрация на йод в кората на растението и в плодовете е една от основните причини за високата му антиоксидантна активност. Приема на екстракт от орехова кора и орехови ядки, се препоръчва за стимулиране на имунната система и на функциониране на щитовидната жлеза при подрастващи.

Данни за използване на листа от маслиново дърво (Olea Europaea), като лечебно средство срещу инфектирани рани има още от древността. Древните гърци са познавали антимикробното, антивирусното и антимикотичното действие на листата и са ги употребявали, като ефективно дезинфекциращо средство. Благодарение на много голямата му лечебна сила маслиновото дърво е  било почитано, като дърво на боговете. Листата на маслиновото дърво съдържат същите биологично-активни химически съединения, които се съдържат в плодовете, но в значително по-висока концентрацията. Високото съдържание на феноли и на олеуропеин определя голямата антимикробна активност. Екстрактът от листа на маслиново дърво спомага при борбата със стомашно-чревни и дихателни инфекции. Има мощно антиоксидантно действие, като ефективно улавя отделените свободни радикали в организма и се препоръчва за употреба от бременни жени, кърмачки, подрастващи и възрастни хора.

Мента (Mentha) е род тревисти многогодишни растения. В България се срещат около десет вида представители на рода, от които най-известни са билката мента (лат. Menta Piperita) и подправката джоджен (лат. Mentha Spicata). Чай от мента се препоръчва при стомашно-чревен дискомфорт, болки и газове в корема. В лечебната практика се използват листата от мента, изключително богати на етерични масла (основно ментол). На ментола се дължи характерният, силен аромат на билката и специфичният вкус на отварата от мента. Ментоловото етерично масло регулира перисталтиката, намалява образуването на газове в корема, успокоява спазмите в храносмилателната система и възвръща апетита. Билката съдържа вещества, които облекчават главоболие и мигрена, кашлица, простуда, възпаления в организма. Ментата е ценена билка с много лечебни свойства, която е позната и добре изследвана.

 

protiv zapekКомбинативното действие на тези растения, в правилно и контролирано съотношение, прави Натуралакс 3 незаменим в лечение на стомашно-чревни разстройства (запек) и неразположение.

Невероятно решение за лениви черва, без да предизвиква зависимост, болки и доскомфорт. Неговият изцяло природен и уникален състав го прави подходящ за употреба от бременни жени и майки-кърмачки, но под задължително наблюдение и съвет от наблюдаващ лекар.

 

Натуралакс 3 се предлага в опаковка от 430 мг и съдържа 20 капсули или 100 капсули.

 

Приемът на продукта се осъществява по схема: за възрастни и деца над 15 години по 2 капсули за 24 часа, за деца от 8 до 15 години по 1 капсула.

Натуралакс 3 не е подходящ да се приема от деца под 8 години и за лечение на разстроен стомах и диария.

Наслаждавайте се на живота и на всички съпътстващи го приятни емоции, като забравите за стомашните проблеми и подутият корем с уникалната формула на Натуралакс 3. 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.