×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Недостигът на цинк води до тежки заболявания
В менюта на 40% от възрастните хора в САЩ и Европа има недостиг на цинк, отбелязват учени от Университета в Ню Йорк, цитирани от Eurek Alert.  При тези хора традиционно е повишен рискът от диабет, сърдечносъдови заболявания и рак.

Всяка болест с инфекциозен характер може да ги порази, заради слабия им имунитет. Колкото повече стареят, толкова повече трябва да употребяват храни, съдържащи този микроелемент. Потребността от цинк при възрастните хора нараства 5 – 6 пъти. В рамките на това ново изследване е установено, че дефицитът на цинк може да доведе до увреждания на ДНК, което предизвиква хронични възпаления. В организма има една допустима степен на възпаление, която е нормална и дори необходима, тъй като съдейства за зарастването на раните, за поддръжка на функциите по обмяната на веществата и имунната защита.

Но при недостига на цинк в организма започва системно възпаление, което превишава значително нормата. Ето защо специалистите препоръчват на възрастните хора да употребяват ежедневно добавки с цинк от 25 до 50 мг с цел укрепване на имунитета и понижаване активността на възпалителните процеси в организма.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.