×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Подсилвате ли имунитета на вашето дете? А замислихте ли се, че децата ни са изключително натоварени в училище и това е голям стрес за организма. Зрителната и мозъчната функция на децата имат нужда от подкрепа, точно както и имунната система, за да са в оптимална форма и да могат без напрежение и усложнения да се справят с училищните задачи.

От изключително значение за децата е ежедневно да приемат ключови мастни киселини – Омега-3 и 6.

Незаменимите омега-3 мастни киселини

Защо незаменими? Защото омега-3 мастни киселини, както и омега-6, са жизненоважни за здравето и оцеляването ни. Те трябва задължително да присъстват в ежедневното ни хранене.

Най-важните омега-3 мастни киселини включват: алфа-линоленовата киселина (ALA), ейкозапентаеновата киселина (EPA) и дикозахексеновата киселина (DHA). Последните две са изключително важни, защото предпазват тялото от заболявания и техните усложнения. Те са от голямо значение за правилното функциониране на мозъка, нервната система и цялостното развитие на организма. ЕРА произвежда противовъзпалителни хормони. Докозахексаеновата киселина DHA e незаменима за зрението, нервната система и мозъка.

Освен това омега-3 подсилват имунитета, полезни са и в борбата с алергиите, астмата и дори дерматитите. Влияят добре и на сърцето.

Една от най-богатите на омега-3 мастни киселини хранителна добавка е рибеното масло. То съдържа EPA и DHA. Доказано е, че Омега-3 мастните киселини се откриват само в маслото, получено от соленоводни риби.

Омега-6 незаменими мастни киселини

Най-общо казано, омега-6 мастни киселини са необходими да поддържат хормоналния баланс в организма и за производството на противовъзпалителни хормони. Те също така са необходими за нормалното функциониране на мозъка и нервната система.

Маслото от иглика е неповторим източник на Омега 6 Гама-линоленова киселина.

Гама-линоленовата киселина се съдържа в минимални количества в човешкия организъм и има голямо значение за здравето на човек. Тя се преобразува в простагландин (подобно на хормон вещество), което се съдържа във всеки орган и играе ключова роля за функционирането на организма. Именно това вещество влияе успокояващо върху нервната система, забавя възпалителните процеси, подобрява състоянието на кожата при псориазис и екземи, поддържа работоспособността на сърдечно-съдовата, имунната и репродуктивната системи.

Защо трябва да се приемат хранителни добавки с незаменими мастни киселини?

На първо място, за да възстановим баланса в организма. Ходили ли сте скоро до училищната лавка? Сандвичи с мазни колбаси, чипс, бисквити, вафли...Всички те са богати на наситени мазнини, които са основните виновници за наднорменото тегло, повишеното кръвно налягане, сърдечните заболявания, диабета и т.н. Дори и да ви се струва невероятно, нездравословното хранене при децата е бомба с часовников механизъм, която ще избухне след години. В резултат на това страда целият организъм, в това число и очите и мозъчната дейност.

Че не се приемат достатъчно незаменими мастни киселини с храната, е повече от ясно. Затова липсата им трябва да се компенсира с прием на хранителни добавки.

За поддържане на зрителната и мозъчната функция на нашите деца, препоръчваме Ефа Бленд за деца на американската фирма Nature’s way. Основните съставки на Ефа Бленд за деца е рибено масло от сардини и хамсия, масло от семена на вечерна иглика и витамин Е – основните „заподозрени“ за доброто зрение и острият и концентриран ум.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.