×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Може ли да ядете пуканки и да не дебелеете? И още как! Добрата новина е, че вече има нискомаслени пуканки, които не само, че не увеличават обиколката на ханша ви, но помагат и за вашата диета. Наскоро направено проучване на американска компания показва, че нискомаслените пуканки в комбинация с правилен хранителен режим, спорт и хранителни добавки ви гарантират сбогуване с килограмите. "Пуканките са без мазнина и без сол. Те задоволяват глада и човек няма нужда да хапва допълнително. Нискокалорични са и това ги прави идеалната закуска", обяснява д-р Джеймс Рипии, провел проучването. Според него пуканките могат да контролират глада на човек и го предпазват от преяждане. "Повечето такива пуканки са пълнозърнести и доставят фибри на организма", допълва той. Все пак учените съветват да не пропускате разходката и да не прекалявате със снаксовете, а да заложите на плодовете и зеленчуците.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.