×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ниско кръвно без лекарстваБългария се нарежда на едно от челните места в Европа по брой на сърдечно- съдови заболявания. Инфаркти, инсулти, високо кръвно налягане. Почти няма българин, който веднъж в живота си да не се е оплакал от висок холестерол или високо кръвно налягане. Анализ, съчетал резултатите от 11 международни проучвания показва, че има природен начин за понижаване на високото кръвно. Това е приемът на соеви изофлавони. Според изследванията, проведени по цял свят. Хората, които вземат ежедневно в продължеше на една година соеви изофлавони по естествен начин могат да регулират кръвното налягане. Една от ръководителките на изследванията д-р Хи Лиу от Пекин споделя, че соевите изофлавони имат действието на бета-блокери. Важно е да се отбележи, обаче че пациентите с високо кръвно не бива сами да прекратяват лечението си. Те могат да съчетаят соевите изофлавони със стандартните лекарства или да се консултират с кардиолог за намаляване на терапията си, ако видят подобрение.
Хипертонията (високото кръвно налягане) се очаква да засегне около един милиард души в по целия света през следващите няколко години. Тя е един от основните рискови фактори за редица сърдечно-съдови заболявания. Учените са изключително обнадеждени от откритие за соевите изофлавони, тъй като то може да допълва всяко фармакологично лечение, както и да се използва като профилактика и превенция при хора, предразположени към хипертония. Изследванията сочат, че соевите изофлавони разширяват кръвоносните съдове, подобряват функцията на сърцето и по този начин намаляват кръвното налягане.

Коментари (2)

    • ИЦО
    • 2013-01-31 17:41:26
    Имам високо кръвно налягане 145/95 .Досега в продължение на 2 год взимах ВАЛТЕНЗИН+12,5 мг,по 1 капсул на ден като в началото отлично ми действуваше ,но вече не.Дали да вдигна дозата или да го сменя с друг по добър?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2013-02-04 15:43:53
    Здравейте, Ицо, При много болни се забелязва едно привикване към медикаментите за понижаване на кръвното налягане и престават да действат. Най-добре е да направите консултация с кардиолог за промяна в терапията. Ако не сте диспансеризиран и не правите редовните консултативни прегледи, може би е по-добре с направление №7 да постъпите за 3-4 дни в кардиологично отделение за обстойни прегледи и оценка на състоянието. Информирайте се при личния лекар. д-р Аелита Петрова лекар биохимик в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.