×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Безсънието в съвременния свят все повече се утвърждава като масово явление, влияещо отрицателно на физическото и психическото състояние на човека. Ето защо експертите създадоха ново ръководство за преодоляване на безсънието.

  • Ако имате трудности със заспиването, не трябва да се завивате през глава с одеяло и да си стискате очите, за да заспите принудително, обяснява Нитун Верма от Вашингтонския център за борба с безсънието пред Huffington Post. Вместо това отворете някоя от любимите си книги и четете докато ви се затворят очите.

  • Коктейл или чаша вино преди сън може да ви се струват добро решение. Първоначално може да заспите, но през нощта ще се събуждате поне 2-3 пъти. Най-добре е да спрете да пиете няколко часа преди сън.

  • Не злоупотребявайте със сърфирането в интернет. Светлината от компютъра поддържа тревожно състояние. Три часа преди сън намалете максимално светлината в стаите.

  • Избягвайте кофеина, тъй като организмът се освобождава от него много бавно – след 6 часа излиза едва половината кофеин от 1 чаша кафе.

  • Избягвайте физическите натоварвания. Физическите упражнения 2 часа преди сън ще попречат на заспиването, защото се повишава температурата на тялото.

  • Не бива да работите в леглото, това не е офис, а място за сън.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.