×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
как да излекуваме косопадаЕнзим, който пречи на узряването на фоликулите на косъма, е причина за появата на плешивостта, са установили учени от университета в Пенсилвания. Д-р Джордж Котсарелис, цитиран от Daily Mail обяви, че дори вече е говорил с няколко фармацевтични компании, които да разработят необходимото лекарство в рамките на две години, на база откритията на неговия екип.

Д-р Котсарелис смята, че ензимът простагландин D2 (PGD2) пречи на фоликулите да узряват. При плешивите мъже, които са изследвани, той е бил три пъти по-висок на местата, където косата е най-изтъняла. При предишно изследване е станало ясно, че при високо наличие на PGD2 не позволява на фоликулите да узреят и на косата да порасне отново.

Екипът на учените се надява с помощта на вече съществуващите лекарства за астма и алергии да се модифицират и такива, които да се борят с голите петна по темето. Костарелис смята, че лекът ще помага и на жени, които губят косата си. Около 40% от дамите страдат от косопад в периода на менопаузата, поради нарушения хормонален баланс. При мъжете процентът е значително по-висок. Когато наближат 50-те, половината господа вече имат някакви плешиви петна по главата си. На 70-годишна възраст процентът скача до 70.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.