×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Учени от Cardiff University стигнаха до извода, че обикновеният черен чай е достатъчна алтернатива на антибиотиците. Те са изследвали 33 сорта чай и 79 щамове на патогени. Резултатът е, че полифенолите, които се съдържат в чая и му придават вкус убиват опасните бактерии, в т.ч. и Clostridium difficile. Ежедневната сутрешна чашка чай снижава риска от развитие на диария и други заболявания на стомашно-чревния тракт, пише The Times of India.

На този етап изследването е обхвало в най-голяма степен черния чай. Специалистите от университата в Кардиф ще направят тестове и със зеления чай. Но в тази насока вече има сериозни проучвания. Професор Лес Байли, който се занимава с изследвания на свойствата на различните сортове чай твърди, че зеленият е по-добър от черния и може да се изписва на пациентите в болниците вместо антибиотик. Корейските учени обаче имат по въпроса свое мнение. Те твърдят, че най-полезен е чаят от хвойна. На базата на знаменития „Сборник със знания за местните лекарства”, издаден в 15-и век, те са разработили специални гранули от хвойнов чай. Напитката съдържа витамините С, Е, и от групата В, аминокиселни, етирично масло, калций и повече от 40 микроелемента.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.