×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Обсебени ли сте от теглото си?Един ден сте щастлив и доволни от живота, на другия – тъжни, депресирани и гладни... Постоянно мислите за калориите, които приемате, оглеждате тялото си в огледалото, сравнявате се с моделите от списанията... Дали желанието ви за идеално тегло и борбата с килограмите не се е превърнала в мания? Едва ли ще си признаете това, но може би имате признаци, по които ще познаете своята обсебеност да постигнете перфектната фигура.


Постоянно се притеснявате за теглото си.
Напълно нормално е да се притеснявате колко килограма сте свалили, когато се опитвате да отслабнете. Със сигурност искате да видите резултат от всички усилия, които полагате. Ако няма такива, се обезкуражавате и мотивацията ви изчезва. Има хора обаче, които непрестанно се тревожат за теглото си. Те живеят с мисълта, че са дебели и трябва да свалят още и още. Качват се на кантара по няколко пъти дневно, чудят се какви ще са резултатите утре и броят всяка своя хапка...


Мерите си няколко пъти на ден.
Специалистите препоръчват да измервате теглото си веднъж седмично или на 10 дни. Ако се качвате на кантара ежедневно или по няколко пъти на ден, значи имате проблем. Трябва да знаете, че теглото ви се колебае постоянно в зависимост от това дали пиете достатъчно вода, дали редовно ходите до тоалетната и дори от някои хормони. Не започвайте война с теглото си. Това е загубена битка. Хората, които се мерят няколко пъти дневно могат само да си довлекат неприятности.


Знаете точните си килограми от преди няколко години.
Повечето хора не знаят колко точно са тежели преди седмица, месец, да не говорим преди година. Вие обаче си водите подробен дневник и отбелязвате промените дори да са само с четвърт килограм нагоре или надолу.


Килограмите определят настроението ви.
Чувствате се щастливи, когато сте свалили 1 килограм и безкрайно нещастни, когато стрелката на кантара е скочила. Помислете какво ще изпитвате, ако не се бяхте премерили този ден? Нима няма други по-важни нещо, които биха повлияли на настроението ви? За съжаление има хора, които изпадат в тежка депресия, в резултат на неправилна диета. Запитайте се дали и вие искате да платите толкова висока цена?

Ревита Ви препоръчва

Метаболик ресет ванилов шейк, 31.5 g

Метаболик ресет шоколадов шейк, 31.5 g

Кокосово масло, 474 ml

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Тоналин XS-CLA, 1 000 mg

Худия, 250 mg

Горчив портокал, 450 mg

Зелен чай, 450 mg

Хром, 200 mcg

GTF хром, 200 mcg

Глюкоманан/ Картофена палма (корен), 665 mg

Л-Карнитин, 500 mg Ацетил Л-Карнитин, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.