×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
омега 3 рибено масло за бременни

Все повече се говори и пише за ползите от приема на омега 3 – есенциалните  мастни киселини, които играят ключова роля за човешкото здраве. Омега 3 са група от няколко полиненаситени мастни киселини, от които по-важни са алфа-линоленова (ALA), ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA) мастни киселини. Когато се говори за здравословните ползи от омега 3 обаче, се има предвид комбинацията от ейкозапентаеновата и докозахексаеновата мастни киселини, която познаваме като рибено масло. ЕРА е важна за сърцето, имунната система и възпалителния отговор. DHA пък, поддържа нормалното състояние на мозъка, очите и централната нервна система.

Нуждата от ЕРА и DHA при бременност и кърмене не бива да се подценява!


Днес науката разполага с категорични доказателства, че допълнителният прием на омега 3 и особено - докозахексаенова киселина (DHA), е от огромно значение за здравето на бременните и кърмещи жени, и техните бебета. Допълнителният прием на омега 3 с високо съдържание на DHA, е важен както по време на бременността, така и след раждането, когато майката трябва да има достатъчни количества от тях в кърмата си. Недостигът на омега 3 у бременни и кърмещи жени предполага сериозни рискове, като например: необичайно ниско тегло на плода, покачване на кръвното налягане през бременността (прееклампсия), преждевременно раждане и др.

Но не е само това. Много жени преживяват тежък емоционален спад в периода след раждането, който най-често се изразява в депресивни състояния. Основна причина за това е така опасния недостиг на EPA и DHA в организма.

Защо  ЕРА и DHA са толкова важни за здравето на бебето?


Правилното развитие на мозъка, нервната система и зрението при бебетата, са пряко зависими от EPA и DHA. Основната роля тук, е на докозахексаеновата киселина (DHA), която заема около 20% от церебралния кортекс и 30 до 60% от ретината. Поради това, недостигът на DHA може да доведе до проблеми с когнитивните способности, поведението, мисловната дейност, паметта и зрението у децата.

В кои храни присъстват ЕРА и DHA?


Най-добрият хранителен източник на омега 3, са студеноводните риби и морските дарове, като скариди, раци, миди и др. За съжаление обаче, ежедневното ни меню е бедно откъм тези храни. Но дори онези, които ги консумират по-често, не могат да бъдат сигурни дали заедно с рибата и морските храни, не поемат още живак и други токсини. Това би било особено опасно за бременните и кърмещи жени, и техните бебета.

Храни, като лененото семе, орехите и други, също са източник на омега 3, но по различен начин. Те съдържат алфа-линоленова киселина (ALA), която след като попадне в човешкото тяло, се конвертира в ЕРА и DHA. Проблемът е, че това преобразуване е неефективно.

Но как тогава бременните и кърмещи жени си набавят така необходимите омега 3 мастни киселини? Изглежда, че единственият оптимален източник на омега 3, са висококачествените, максимално пречистени рибени масла, при които токсините са напълно премахнати!

 Рибено масло

  • Мега-DHA супер пречистено рибено масло, с високо съдържание на DHA – качество и традиции, създавани с години!

  • Мега-DHA е продукт със съдържание на молекулярно дестилирано рибено масло от сардина и риба тон, специално тествано срещу тежки метали и други примеси.

  • Мега-DHA осигурява супер концентрирани количества пречистена докозахексаенова киселина и напълно необходимите количества ЕРА. Продуктът гарантирано съдържа 50% DHA и 20% ЕРА! Като допълнение, във формулата е включен и витамин Е (10 IU), с цел предпазване на маслото от окисляване!

  • Мега-DHA подкрепя правилното развитие на вашето бебе! Установено е, че ако майката страда от дефицит на DHA в периодите на бременност и кърмене, детето в последствие е застрашено от Синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, поведенчески проблеми и др. Към тези рискове можем да добавим още развитието на алергии или астма.

  • Рибеното масло Мега-DHA, значително намалява риска от нарушения във функционирането на нервната система и мозъка на вашето бебе, и поддържа неговото зрение.

  • Полезно и за вас, майки! Известно е, че рибеното масло е и универсално, доказано средство за поддържане на имунната, сърдечно-съдовата и нервната системи. Допринася за усещането за спокойствие и възстановява психо-емоционалния баланс по съвсем естествен начин. Подпомага нормалното състояние на костите, ставите и кожата.

  • Това означава, че вие осезаемо ще усетите благоприятния ефект от приема на  Мега-DHA омега 3.

  • Не пропускайте да осигурите най-доброто за себе си и своето бебе!

  • Всяка софтгел капсула осигурява 500 mg DHA, 200 mg EPA и 10 IU витамин Е. Мега-DHA е с най-висока концентрация на докозахексаенова киселина и напълно чист състав!

  • Оригинален продукт на Nature’s Way – най-голямата американска компания за производство на първокласни продукти за здравето!


Прочетете още по темата:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.