×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Умерените физически натоварвания и редовната употреба на Омега-3 мастни киселини, които се съдържат в рибата, са способни да забавят процеса на остаряване на мускулите, смятат шотландски учени от университета в Абърдийн. В свое изследване учените са установили, че жените по-възрастни от 65 години, които употребяват Омега-3 мастни киселини, са усещали двойно по-голяма мускулна сила след тренировка, отколкото тези жени, които са приемали зехтин.

При остаряване без драматични заболявания, нормалната загуба от размера на мускулите годишно е 0,5-2%. Проблемът със загубата на мускулна маса (саркопения) може да доведе до слабост и неподвижност при възрастните хора. За разпространението на саркопенията у нас обширни изследвания не са известни. Официални данни за САЩ показват, че 25% от хората на възраст между 50 и 70 години страдат от това заболяване, а количеството им става двойно по-голямо, когато възрастта надхвърли 80 години.  Ето защо учените настойчиво съветват възрастните хора да употребяват Омега-3 мастни киселини в съчетание с умерени физически натоварвания, за да запазят здравината и подвижността на мускулите си.

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.