×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
дихателни проблеми, кашлица, красива кожаМного от хората са наясно с полезните качества на меда като хранително средство. Той съдържа минерали като желязо, калций, калий и магнезий и прости захари, които са добър бърз енергиен източник. Оказва се, обаче, че медът намира огромно приложение не само в кухнята, но и извън нея. Следва списък на част от приложенията на меда, от които ще останете очаровани.

Лечение

1. Дезинфекцира рани от одраскване и порязване, облекчава изгарянията. Той е естествено противомикробно средство и играе ролята на антибиотичен крем с много добри антисептични и заздравяващи качества. Медът от манука може да пребори дори антибиотик-резистентните стафилококови бактерии.

2. Облекчава кашлицата и лекува зачервеното гърло. Клиничните изследвания показват, че медът има същата ефективност като лекарствата за облекчаване на кашлица.

3. Прогонва паразитите. Тук ще помогне комбинацията от мед, вода и ябълков оцет. Смесете по 1 лъжица от меда и ябълковия оцет с 2 лъжици топла вода и приемайте в продължение на два месеца по няколко пъти на ден.

4. Облекчава махмурлука - ако сте прекалили с алкохола, изпийте една чаша вода с разтворена в нея лъжица мед, за да ускорите метаболизма на алкохол.

Красота

5. Овлажнява кожата - медът е естествен овлажнител, който задържа влагата в кожата, което го прави идеална добавка към състава на всеки крем, забавящ стареенето.

6. Придава блясък - за красива коса смесете чаена лъжица мед с един литър топла вода, използвайте за изплакване след измиването с шампоан. Косата става гладка и блестяща.

Ментално здраве

7. Успокоява раздразнението - използва се отдавна в Аюрведа за справяне с нервните смущения. Медът е особено ефективен, когато е комбиниран с успокояващ чай от лайка, копър или лавандула.

8. Бори успешно безсънието - ако стресовите хормони ви пречат да заспите, вземете лъжица мед преди лягане. Това дава възможност на тялото да натрупа достатъчни нива на гликоген в черния дроб, което намалява освобождаването на хормони, нарушаващи съня.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.