×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
отслабване, диети, детоксикацияПовечето хора са скептично настроени по отношение на продуктите, предназначени за редуциране на теглото. Това е съвсем логично, имайки предвид, че некачествените стоки са често срещано явление. С времето се случва така, че съмнителните добавки стават причина за недоверието от страна на потребителите и в останалите – качествени, безопасни и ефективни добавки за отслабване.

Когато става въпрос за проблеми с наднорменото тегло, всички знаем какво първо трябва да променим в начина си на живот: храненето и двигателните си навици. Трябва да проверим разбира се, и дали няма друга, по-сериозна причина, свързана с проблемното тегло, и ако такава е налице – да пристъпим към лечение.

Наред с всичко това обаче, можем значително да улесним редуцирането на теглото и да си помогнем с качествена, натурална формула, която да ни помогне да постигнем заветната цел. Ако и вашата цел е да постигнете красиво тяло, с което да се гордеете, прочетете следващите редове!

Повечето от вас вероятно са чували за Гарциния Камбоджа – дървото, което расте из земите на Югизточна Азия и Индия, чиито плодове биват наричани и суперхрана. Съществуват редица изследвания, които доказват, че екстрактът от Гарциния камбоджа води до изгарянето на мазнините, и то без да се налагат драстични промени в режима на хранене или интензивен спорт.

Ако наистина искате да отслабнете, продължавайте да четете!


Плодовете на Гарциния камбоджа, отдавна се използват за целите на индийската кухня. Редица изследвания от последните няколко години насам обаче показват, че екстрактът от плодовете на растението може да бъде супер полезен в редукцията на теглото.

Благоприятният ефект на Гарциния върху теглото, се дължи на съдържащата се в нея хидроксилимонена киселина (НСА). Съставът на хидроксилимонената киселина прилича със състава на лимонената киселина, чиито иточник са цитрусите. Хидроксилимонената киселина ще ви помогне видино да отслабнете, благодарение на способността си да повлиява ензимите, които превръщат въглехидратите в мазнини.

Хидроксилимонената киселина води до увеличаване нивата на серотонин в мозъка, което я превръща в „златна” находка! Освен че отговаря за доброто настроение, серотонинът потиска и апетита, допринасяйки по този начин за по-ниската консумация на храна.

Най-качественият продукт със съдържание на екстракт от Гарциния камбоджа, е Гарциния Камбоджа на утвърдената в световен мащаб компания Mason!

Гарциния камбоджа на Mason


Гарциния камбоджа на Mason включва патентовани екстракти Citrimax (хидроксилимонена киселина) и  Chromax ( безопасна форма на хром пиколинат). Уникалните съставки в този продукт потискат апетита, ускоряват обмяната на веществата и не позволяват натрупването на мазнини (особено в проблемните области).

Патентованият екстракт от Гарциния, съдържащ се в продукта, гарантира неговите ефикасност и изключителен ефект! Освен че спомага за редукцията на теглото, чистият, натурален екстракт от Гарциния потиска симптомите при сърдечно-съдови заболявания, диабет, храносмилателни смущения и високи нива на „лошия” холестерол.

Според някои изследвания, екстрактът от Гарциния възпрепятства вредното въздействие на някои токсични вещества, включително алкохол, като по този начин предпазва клетките на черния дроб от увреждане.

Освен супер ефективен и гарантирано безопасен, формулата на Mason – Гарциния камбоджа, е достъпна за всеки джоб! С помощта на този продукт ще отслабнете в пъти повече, отколкото само с диети и/или упражнения!

Прочетете още:

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.