×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
От кои витамини се нуждаете?Витамините и минералите са съществена част от всяка диета и редица изследвания сочат, че могат да намалят риска от рак и сърдечни заболявания. Каква обаче е реалността? Съвременният човек не приема достатъчно полезни вещества. Причината е проста – стресът, забързаният начин на живот, нездравословното хранене не могат да ви дадат онова, от което се нуждаете. Ето защо може би трябва да приемате допълнително от важните микроелементи. Предлагаме ви кратък справочник на полезните хранителни вещества и задължително трябва да присъстват в менюто ви.

Бета-каротин
Той се съдържа в морковите, сладките картофи и зелените чушки. Съществуват алфа и бета каротин, които могат да се трансформират във витамин А. Бета–каротинът намалява значително риска от сърдечно-съдови заболявания. Доказано е, че хората, които приемат по 50 мл бета-каротин дневно, боледуват от сърдечни болести с до 50% по-рядко. Освен това веществото се грижи за доброто зрение, правилното функциониране на имунната система и дори за кожата.
Важно! Ако пушите цигари, най-добре не вземайте бета-каротин под формата на хранителни добавки, а се опитайте да си го набавите от плодовете и зеленчуците.

Калций
Човешкият организъм се нуждае непрекъснато от калций. Той се съдържа най-вече в млечните продукти като млякото, сиренето и кашкавала. Доказано е, че калцият предотвратява остеопорозата.
Важно! Вземайте хранителни добавки с калций, ако в менюто ви не присъстват достатъчно мляко или сирене. От значение е да комбинирате минерала с витамин D. Така тялото ви по-лесно ще го усвои.

Фолиева киселина
Фолиевата киселина е много важна за всяка бременна жена, защото тя предпазва бебето от вродени аномалии. Може да я намерите в зърнените закуски, тъмно зелените зеленчуци, бобовите растения и хляба.
Важно! Не прекалявайте с приема на фолиева киселина. Препоръчва се бъдещите  майки да вземат по 400 микрограма дневно.

Желязо
За съжаление повечето хора не обичат храните, богати на желязо (черния дроб и други червени меса), но този минерал е от съществено значение за правилното функциониране на червените кръвни клетки и той предотвратяване на анемия.
Важно! Ако не сте любители на черния дроб, доверете се на хранителните добавки. Важно е преди това обаче да поговорите с лекаря си. Желязото е препоръчително и за жени с много обилен мензес.


Мултивитамини
Съществуват доказателства, че мултивитамините могат да намалят риска от определени видове рак. Те са комбинация от различни важни витамини и минерали, от които човек се нуждае.
Важно! Вземайте мутивитамини, ако сте изложени на голям стрес или постоянно сте в движение. Вече има и мултивитамини за деца над 2-годишна възраст.

Калий
Калият понижава кръвното налягане, регулира сърдечния ритъм и успокоява мускулните спазми. Може да го намерите в бананите, стафидите, портокалите и млякото.
Важно! Калият се препоръчва за хора със сърдечно-съдови заболявания. От значение е да знаете обаче, че възрастните хора и тези с бъбречни проблеми не бива да прекаляват с този минерал.

Селен
Тялото се нуждае само от малки количества от този антиоксидант, който може да се открие в месото, морските дарове и яйцата. Проучвания са установили, че приемът на 200 микрограма дневно намалява риска от рак на простатата и белите дробове.

Витамин С
Има доказателства, че витамин С се бори успешно с настинките и грипа и подсилва имунната система. Той се съдържа в цитрусовите плодове, боровинките, броколите и зелените чушки.
Важно! Пушачите трябва да вземат по-голямо количество витамин С.

Витамин D
Витамин D помага на тялото да абсорбира калция и е необходим за здравето на костите. Освен това той подобрява настроението и се бори успешно с депресията. Недостатъчното количество витамин D често допринася за остеопороза и рахит при децата. Някои данни показват, че витаминът намалява риска от диабет и множествена склероза.
Важно! Витамин D се синтезира след излагане на слънце. За съжаление вредните ултравиолетови лъчи могат сериозно да ви навредят. Ето защо се препоръчва прием на хранителни добавки, които включват важния витамин.


Ревита Ви препоръчва

Зеленчуков антиоксидант, 450 mg

Плодов антиоксидант, 450 mg

Коса и кожа, 600 mg

Вижън, 448 mg

Копър (семена), 480 mg

Калций § магнезий, 250 mg

Калций, магнезий и цинк, 255 mg

Калциев цитрат, 250 mg

Калциев комплекс, 500 mg

Калций § магнезий § витамин D, 250 mg

Корал калций, 805 mg

Алайв мултивитамини, 1 g

Златен корен, 250 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 mg

Хлорела (микроводорасли), 410 mg

Шийтаке & майтаке, 400 mg

Витамин С – Алайв, 500 mg

Витамин С – биофлавони, 500 mg

Витамин С § шипка, 500 mg

Витамин С – минерален произход, 500 mg

Vit C Release, 500 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.