×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пазете сърцето през лятотоХората, които прекарват дълго време на открито през лятото, трябва да полагат повече грижи, за да предпазят сърцето си. Съветът е на д-р Алън Гертър, кардиолог от Университета на Алабама (САЩ). Топлината на въздуха през летните месеци натоварва сърцето и сърдечносъдовата система особено, ако тренирате. Упражненията повишават телесната температура и учестяват пулса. В най-горещите дни потта по-трудно се изпарява от кожата. Тялото реагира като изпраща повече кръв към епидермиса, за да я охлади. Това пък води до недостиг на кръв до мускулите и органите. Резултатът е учестен сърдечен ритъм, който може да доведе дори до инфаркт или инсулт. „Предупредителните сигнали за проблем са мускулни крампи, гадене, повръщане, слабост, главоболие, замайване, объркване, раздразнителност, лепкава кожа. Ако усетите някой от тях, потърсете сенчесто и прохладно място и пийте повече вода, съблечете колкото се може повече дрехи. В случай че състоянието ви не се подобри след половин час, потърсете лекарска помощ”, обяснява специалистът. Д-р Гертър дава няколко полезни съвети, които ще ви помогнат да се справите с жегите и ще предпазят сърцето ви.
•    Пийте повече вода. Препоръчително е да се пият по 2 до 3 литра вода всеки ден. Разпределете я за целия ден. Ако изпиете 2 литра наведнъж, това може да навреди на бъбреците ви.
•    Спортувайте сутрин. Ако не може да се откажете от тренировките си, най-добре ги правете сутрин или късно вечер. Тогава навън не е толкова топло.
•    Облечете се внимателно. Изберете светли, свободни дрехи от памук или лен. Носете шапка или кърпа на главата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.